Woensdag

groene asperger en rapen

Onze dagen in Antwerpen waren heerlijk; lekker weer, een luxe hotel, mooie dingen gezien, geshopt en lekker gegeten. Sinds we terug zijn, zijn Casper en ik hard aan het werk aan nieuwe Zilverblauw-producten én aan nog meer veranderingen in huis. (onder andere een nieuw arrangement bordjes) Antwerpen zorgde voor een inspiratieboost. Binnenkort verslag en meer foto’s. Voor vandaag de uitslag van de verjaardags-give-away, bedankt voor al jullie lieve comments! Onderstaande reacties krijgen een product naar keuze:

Karin Hermsen: haha, van mij ook een hartelijke “fuck off”!! xxx

Marie de Vos: Fijne verjaardag anki! ik ben zoo verliefd op al je posters én kaarten! Dusj <3 x

Karin en Marie, mail me even jullie adressen en wat jullie graag willen hebben uit de shop en dan stuur ik het jullie kant op. Fijne avond!

nieuwe bordjes

Casper and I had lovely days together in Antwerp, with lots of sunshine, a luxury hotel, great sightseeing, shopping and delicious food. Soon more to come about our trip. Karin and Marie are the (randomly chosen) winners of the give-away, thank you so much for all you sweet comments. Enjoy your evening! 

, ,

9 Responses to Woensdag

 1. Mireille 5 juni 2013 at 22:43 #

  Oeh groene asperges, een van mijn favorieten en leuk nieuwe bordjes aan de muur. Prachtige foto van jullie samen hier onder!

 2. Karlijn 5 juni 2013 at 22:50 #

  Wat een mooie foto’s weer!

 3. Novae 6 juni 2013 at 07:04 #

  Ik kreeg een malware waarschuwing op uw blog. Misschien eens nakijken?

 4. marie 6 juni 2013 at 07:13 #

  awww !! jeeeej !!!! ik mail je zo vlug mogelijk ! 🙂 maar eerst moet ik een keuze maken… : )

  xxx
  Marie

 5. an 6 juni 2013 at 08:53 #

  ooo, die ananasjes, mooi!!
  ik woon in Antwerpen, en kijk uit naar je verslag … altijd leuk om eens door de ogen te kijken van iemand die hier niet woont … en meestal vind ik zo zelf nog nieuwe plekjes … 🙂

 6. karin 6 juni 2013 at 15:07 #

  o wauw!!! Nooit eerder won ik een prijs als ik zoiets tegen iemand zei…jippie. Ik mail je snel!! xxx

 7. Anki 6 juni 2013 at 16:28 #

  @Novae dankjewel voor je melding. Ik heb het meteen laten nakijken en de malware is verwijderd. Fijne dag!

 8. becca 7 juni 2013 at 16:23 #

  what are those purple veggies? love that pineapple plate 🙂

 9. Merel 8 juni 2013 at 18:28 #

  OOoh! jullie hebben de ananas bordjes van Urban Outfitters!! Die vond ik ook zoooo tof. <3

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.