It’s always been you 70×100

It's you, it's always been you

Een korte huishoudelijke mededeling: in de loop van volgende week is de grote ‘It’s you’-poster weer leverbaar. Je kunt ‘m nu al bestellen, dan verzend ik ‘m op de dag dat ‘ie binnen is. Te vinden in de shop. Fijne dag allemaal! Hopelijk vanavond nog een ‘Kindjes’-post, mits het weer én mijn kinderen een beetje meewerken. 😉

A short message about the sold out ‘It’s you’-poster: it will be in stock again next week. You can pre-order from today, I’ll send it your way as soon as I can. Check it out in the shop. Have a nice day!

It's you..

, , ,

9 Responses to It’s always been you 70×100

 1. maai 29 mei 2013 at 11:09 #

  Ohhh ik heb hem al zooo vaak bekeken. Ik wil hem ik wil hem 😉 Hij staat op mijn kadolijst voor het trouwen 🙂
  Ben heeeel benieuwd weer naar je kindjes. Gaat je vast lukken. Succes!

 2. Pauline 29 mei 2013 at 11:40 #

  Heel mooi!

  xoxo

 3. Julia 29 mei 2013 at 11:54 #

  Hoi Anke,

  Wat een inspirerend blog! Met zoveel aandacht gemaakt. De heldere stijl is erg mooi. Bijna ongelofelijk dat je al die foto’s in je eigen huis maakt! Ik blog zelf voor een interieurzaak (just Haasnoot) en je aanpak brengt me op goede ideeën, bedankt daarvoor.

 4. Sjaantje 29 mei 2013 at 14:31 #

  HIj is mooi!

 5. Martine 29 mei 2013 at 14:34 #

  Mooi hoor, in welke film werd dat toch gezegd, kan er helaas niet opkomen.
  Fijne dag nog
  X

 6. Judith 29 mei 2013 at 17:24 #

  Hallo Anki, met veel plezier volg ik je blog… Bedankt voor al die genietmomentjes! Mag ik er naar informeren welke aannemer de prachtige dakkapel op jullie keuken heeft gezet? Blijf bloggen, het is een leesfeest!! Groetjes Judith

 7. Anneke 29 mei 2013 at 18:11 #

  Bedankt voor je berichtje op mijn blog.
  Ik verheug me op je kindjes post! 🙂

  Liefs Anneke

 8. Anki 29 mei 2013 at 19:23 #

  @Judith dank voor je complimenten! Aannemer Nic van Laarhoven uit Goirle heeft onze lichtstraat geplaatst. We zijn erg tevreden over hem. Het is een kleine aannemer, hij werkt met vakmensen en moet het vooral van mond-op-mond reclame hebben. Wij hebben hem gevonden via vrienden die hem aanraadden. Je kunt ‘m gerust eens bellen. Succes!

 9. CarrieBoe 30 mei 2013 at 10:44 #

  Poster besteld: check!
  I love it! En die komt dus mooi in m’n nieuwe huis bij m’n roze kaleido behangwand. Topper!

  Blij te zien dat het weer wat beter met je gaat.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.