Everyday life

Huis

Radijsjes

Ik ben ooit begonnen met bloggen omdat ik zoveel mooie dingen zag, die ik wilde vastleggen. Simpele alledaagse dingen, of juist bijzondere. Vandaag, van boven naar beneden: ons huis, in zeldzaam opgeruimde staat, (er werden foto’s gemaakt voor in een boek, later meer daarover) radijsjes, mijn nieuwe Hay-dienblad en onze slaapkamer met Donna Wilson-print en bloemen van Wendel. Op de laatste foto het Tomadorekje, met een prachtig memoryspel van Ingela P Arrhenius. Dit spel kreeg ik (onder andere!) van Esmaryt, een lieve bloglezeres, zomaar als verrassing. Hadden jullie een fijne dag vandaag?

Hay

Donna Wilson

I started blogging, back in 2010, because of my love for the beauty of everyday life. Today some pictures of just everyday life, the pictures I love the most. (memory-game on the last photo by Ingela P Arrhenius, it was a gift from a sweet blogreader – thank you so much Esmaryt)

tomadorek

 

, ,

17 Responses to Everyday life

 1. MyDubio 8 mei 2013 at 22:29 #

  Heel herkenbaar! Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen als creatieve uitlaatklep naast al het serieuze werk waar ik dagelijks mee bezig ben. Je kastje van de onderste foto is trouwens super en erg goed bedacht om het te schilderen!

 2. carlylikes 8 mei 2013 at 22:49 #

  Grappig: de Donna Wilson print is bij jou mooier dan in haar shop! Nu zou ik hem ook wel willen hebben, mooie felrode wangetjes 🙂

 3. Denise 8 mei 2013 at 23:01 #

  Wat een prachtige foto’s zeg. Leuke combi hay dienbladen! Ze zijn zo mooi, ben jaloers hihi 🙂

 4. Fête des Gamins 8 mei 2013 at 23:12 #

  Ja hoor…….lekker lui thuis een hele dag keuvelen en eten en drinken van de noen tot ‘s avonds met zalig leuk vrienden en allemaal ongepland, ideaal!

 5. Cosymara 8 mei 2013 at 23:39 #

  Wat een mooi en vrolijk huis heb jij. Zeker in op geruimde staat, maar ook in rommelige staat zal het er nog geweldig uitzien.

  Groetjes Tamara

 6. Corine Postma 9 mei 2013 at 01:42 #

  Je huis is de reden waarom ik je blog ben gaan volgen. Zo prachtig van kleur en we hebben dezelfde koelkast! Mooi die foto met die bloemen in die witte vaas. Is die van Pol’s Potten? Er is nl een Polspotten bloemen wedstrijd op fb zag ik! Lever hem in! Dan win je vast!! Groetjes Corine

 7. Cindy 9 mei 2013 at 05:07 #

  Ja erg fijn om juist die simpele allerdaagse dingen vast te leggen, maakt ze toch weer bijzonder. Vooral op jouw mooie foto’s!

 8. Stephanie 9 mei 2013 at 07:14 #

  Heerlijk om de alledaagse dingen te fotograferen. Ben benieuwd naar t boek waar jullie huis in komt! Fijne dag!

 9. Anouck Plume 9 mei 2013 at 09:23 #

  Oh wauw, wat word ik toch altijd blij van de foto’s op jouw blog, zo prachtig! Ik ben blij dat je ze vastlegt voor ons 🙂

 10. Bloem 9 mei 2013 at 09:30 #

  Ik vind de kat bovenop het kastje leuk, heb je die zelf gemaakt?
  Wij hadden een druk dagje maar wel een leuke dag.

 11. Danique | 88Forever 9 mei 2013 at 10:31 #

  mooi zeg! ook gaaf die vaas!

 12. Nienke 9 mei 2013 at 13:51 #

  Mooi toch: als je dagelijkse leefomgeving er zo kleurrijk uitziet (okee; met wat meer rommel, maar dan wordt er dus goed geleefd).

  En de schalen van Hay..! Ik kocht een set voor mezelf en maakte de mannen wijs dat dat een zeer geslaagd moederdagcadeau is. 😉 Ik denk ook dat je die schaaltjes kunt blíjven sparen, zolang ze verkrijgbaar zijn.

 13. Brigitte 9 mei 2013 at 18:43 #

  Dat zal wel dat ze je interieur komen fotograferen voor een boek want het is net zoals in de “blaadjes”.
  Ik zie een heleboel spullen die ik geweldig vind. Bij mij in huis is het ook één-en-al-kleur.

  En Donna Wilson is helemaal te gek!
  Ik breide een ontwerp van haar (Henk Dachshund) als knuffel en die heeft me geïnspireerd voor mijn blognaam:
  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be

 14. Dina 12 mei 2013 at 07:11 #

  Wauw.. Wat een prachtig huis. Ben er even stil van!

 15. Nicole 12 mei 2013 at 13:31 #

  Wauw….dat memoryspel! Dat is helemaal goed met mooie printjes.
  Wat een gezellig kleurrijk huis hebben jullie…..

  Groetjes, Nicole

 16. Eva 15 mei 2013 at 21:24 #

  Je interieur is zo mooi!

 17. Isabel 23 mei 2013 at 00:41 #

  Ik reageer niet vaak, probeer vaak ineens alles bij te lezen
  wat niet lukt….
  maar je blijft een van mijn favoriete blogs
  ik ben er dus maar ook weer niet….
  hoe noem je dat een lurker?
  tot gauw op
  isabel-wooncafé 39

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.