Bedankt! Opstuur-kookboekje

Snor bedankt! opstuur-kookboekje 1

Uitgeverij Snor maakt grappige kookboekjes, ten grote van een ansichtkaart, met verschillende thema’s, zoals ‘sorry‘, ‘succes‘, ‘goed gedaan‘ en ‘bedankt‘.  In het boekje staan 7 tongstrelende recepten die gelinkt zijn aan het thema, zoals in het ‘bedankt’-boekje een recept voor ‘een potje jam tot de rand toe gevuld, zo blij ben ik met jou’.

Snor bedankt! opstuur-kookboekje 2

Ik maakte een ‘Bedankt‘-recept uit het boekje voor Cristian. Toen het slecht met me ging, kwam Cristian vaak langs met broodjes met lekker beleg, wat hij speciaal voor mij ging kopen. Daarom bakte ik nu muffins met basilicum en camembert voor hem.

Snor bedankt! opstuur-kookboekje

Heb jij ook iemand om te bedanken? Ik geef een ‘Bedankt! Opstuur-kookboekje‘ weg. Laat hieronder een reactie achter. Volgende week kies ik een winnaar die het boekje krijgt opgestuurd.

Snor bedankt! opstuur-kookboekje 3

Snor Publishers produces brilliant postcard-sized cookbooks with a theme, like ‘hurrah‘, ‘sorry‘ and ‘wishing you well‘. (also available in English!) You can send them by mail to someone who deserves a little bit of sunshine, and a good meal. I’m giving away the ‘thank you’-version of this tiny cookbook, with a recipe for delicious savory muffins in it. (and six others recipes to express your gratitude) Unfortunately, the one I’m giving away is in Dutch, but the design is great, so international readers are welcome to join. Good luck!

, ,

54 Responses to Bedankt! Opstuur-kookboekje

 1. Katrien 29 april 2013 at 22:40 #

  Leuk! Zo wil ik graag iemand bedanken… Dus ik waag mijn kans 🙂

 2. Jude 30 april 2013 at 20:48 #

  Wat een leuke manier om iemand te bedanken. Ik zou er mijn mama mee willen bedanken die deze week voor het eerst liet zien dat ze van me houdt!

 3. Wut 1 mei 2013 at 12:41 #

  Ik zocht al naar het woord voor snijplank in het engels. Maar gelukkig blog jij lekker Nederlands 🙂
  Maar wat ik wou zeggen, wat een ongelofelijk leuke snijplank! En ik benieuwd hoe jij placemats zou ontwerpen, ik wil er nu al een. 🙂

  Maargoed, IK DOE MEE! 🙂
  kan dat nog? 🙁

 4. Julie 2 mei 2013 at 13:32 #

  Oh zeker weten, mijn beste vriendinnetje, die kan wel een oppepper gebruiken. Ze gaat een moeilijke tijd door (o.a. familielid nummer 3 die binnen 2 jaar ernstig ziek geworden is), maar staat ondanks alles altijd voor me klaar.Zou heel leuk zijn, dus ik waag een poging.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.