Piet & kippen

Hay + Piet Hein Eek

Domestic plate + Hay

Ik probeer wat tot rust te komen, wat de ene dag beter lukt dan de andere. Mijn liefde en ik gingen lunchen bij Piet Hein Eek en omdat hij een tijdje terug (per ongeluk) mijn Studio Job-mok brak die ik daar eerder kocht, kreeg ik een Hay-bakje. Ik verbaas me elke dag over de maagdenpalm, dat dappere bloempje wat zelfs in februari in bloei staat. En ik zorg extra goed voor mezelf met een voedzame lunch met eieren van onze eigen kippen. Hoe was jullie week? Hopelijk ben ik hier snel weer wat vaker. Fijn weekend alvast!

Hay + Piet Hein Eek

I’m in need of some rest. The one day I accomplish to handle that fact pretty well and the other day I fail terribly. Guess that’s part of the job. My love and I had a lunch at Piet Hein Eek’s, where he bought me the smallest Hay-tray. (because he broke my Studio Job-mug I bought at Piet’s a while ago. Men and ceramics, argh.) The Vinca, that brave little purple flower, amazes me every time I walk trough our garden. It’s in bloom despite of the snow and cold. Our chicken started to lay eggs again, so I made myself a healthy lunch. Have a happy weekend everyone. 

, , ,

10 Responses to Piet & kippen

 1. Stephanie 22 februari 2013 at 19:08 #

  Hee Anki,

  Fijn om weer een blogpost van je te zien, weer prachtig! Ik hoop dat je steeds vaker de rust kunt vinden, je zorgt in ieder geval goed voor jezelf!
  En dat HAY bakje is een goeie vervanging voor je mok toch ;)? Ik heb de groene variant, ben er weg van.
  Liefs

 2. Ruth 22 februari 2013 at 19:12 #

  Jij ook een fijn rustig weekend! En wat een lief cadeautje!

 3. Judith 22 februari 2013 at 19:13 #

  Wat een lief kadootje en knap dat het je lukt om goed voor jezelf kunt zorgen!
  Die HAY bakjes zijn zo leuk, ik had precies dezelfde als jij een tijdje te logeren en heb daarna de zeshoekige gele kado gekregen. Ook leuk 🙂 Geniet van het weekend met misschien nog meer eitjes?

 4. liesbeth 23 februari 2013 at 07:55 #

  hey anki,
  jezelf niet verliezen is echt een leerproces, doen hoor! wederom, prachtige foto´s!

 5. Fête des Gamins 23 februari 2013 at 09:39 #

  Ziet er naar uit dat je de juiste dingen doet om tot rust te komen…Mooie foto’s en fij , dat Hay-bakje!

 6. Britt 23 februari 2013 at 19:16 #

  Wat een heerlijke lunch, ik krijg er spontaan honger van! Hopelijk tot gauw!

 7. Merel 24 februari 2013 at 10:30 #

  Hopelijk geeft je lagere versnelling je meer mogelijkheden je te focussen op de dingen die het meest belangrijk voor jou zijn.
  Die lunch, met kadootje 🙂 , klinkt fijn!

 8. Jet 24 februari 2013 at 11:03 #

  Geniet van je fijne weekendje, leuk om weer een post van je te lezen.
  Lfs!

 9. Huis lief huis 24 februari 2013 at 12:21 #

  Rustig aan, dan komt het vast goed.
  PHE, daar wil ik snel weer eens naar toe.
  Jammer dat het hélemaal in Eindhoven ligt…;-)

 10. Fototosse.blogspot.dk 24 februari 2013 at 17:29 #

  Ah, look very good!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.