Nieuw: Plastic Peaces

Oh, wat een lol heb ik gehad met het bedenken en uitvoeren van het nieuwe Zilverblauw-product: Plastic Peaces. Soldaatjes met een missie. Zorgvuldig in meerdere lagen handgeschilderd met speciale, hoogwaardige verf. Koop je eigen squad, geef ze een plekje in je leven en breng, als je wilt natuurlijk, verslag uit aan het Zilverblauw-hoofdkwartier door foto’s te sturen van wat jouw soldaatjes aan het doen zijn. De foto’s komen hier op mijn blog op een aparte pagina te staan. (er was al een squad in Rome!) Morgen op de Yvestownfair lanceer ik de Plastic Peaces. Volgen wat ik morgen aan het doen ben? Check Instagram, ook daar onder de naam Zilverblauw.

I proudly present my new Zilverblauw-product: Plastic Peaces. Handpainted vintage toy soldiers on a mission. Make them a part of your life, document what they’re doing and report to headquarter by sending pictures. Find more info in the shop. Tommorow I’ll launch them on the Yvestownfair. Wanna follow me tomorrow? Check Instagram, username Zilverblauw.

, ,

20 Responses to Nieuw: Plastic Peaces

 1. Karin 7 september 2012 at 17:47 #

  Wat een geweldig leuk idee dat je actiefoto’s in kunt sturen! haha!

 2. tinajo 7 september 2012 at 19:30 #

  Colorful and fun pics as always!

 3. Nikki 7 september 2012 at 19:35 #

  Ik vind ze echt geweldig zeg! Ik krijg al helemaal kriebels om actiefoto’s te maken, haha. Zo jammer dat ik niet naar de Yvestown fair kan, heel veel plezier morgen!

 4. Liene 7 september 2012 at 20:13 #

  Jaaaa, wil ik ook! en superleuk idee die actiefoto’s.

 5. emmel 7 september 2012 at 20:28 #

  goed idee, maar voor mij liefst met andere figuurtjes. Ik kom morgen toch eens piepen

 6. Marlous 7 september 2012 at 21:35 #

  Ze zijn vet. Goede kleuren ook. Die ben je morgen allemaal ineens kwijt, wedden? x

 7. Readkapke 7 september 2012 at 21:45 #

  Hahaha wat een grappig idee zo het hele concept! Succes he! En natuurlijk veel plezier!

 8. SophieSweetVintage 7 september 2012 at 21:50 #

  Ze zijn geweldig! Ben benieuwd naar het verloop van alle missies 😉 Veel plezier morgen!

 9. Huis lief huis 8 september 2012 at 00:19 #

  Aaaa, leuk idee, die action-foto’s!
  Succes morgen! ( kan er helaas niet naar toe…)

 10. Marieke 8 september 2012 at 10:22 #

  Wat een super creatief idee, ik ben benieuwd naar de resultaten!

 11. Lisanne van de Klift 8 september 2012 at 10:41 #

  Cool!!! Succes met de lancering 🙂

  Liefs Lisanne

 12. sarapirat 8 september 2012 at 11:05 #

  zou heel graag jou zien daar, en iris, en daan, klingt gewelldig!
  geniet ervan, en groetjes naar de meisjes!

 13. Lore 8 september 2012 at 11:10 #

  Haha zo leuk!! 🙂

 14. mevr. Snoeshaan 8 september 2012 at 15:28 #

  Ha, dat is leuk!!
  Benieuwd naar de binnenkomende foto’s! 😉

 15. Ruth 9 september 2012 at 11:44 #

  erg leuk, en er gaat niets boven voorpret hihi.

 16. mireille 9 september 2012 at 15:14 #

  Ze zijn goed zeg…
  ze hebben hier inmiddels hun eerste missie volbracht.
  Vooral ook het ontwerp van de verpakking…
  ik kon hem niet weg gooien zo mooi!

 17. mamajulesbrussels 9 september 2012 at 21:17 #

  leuk die soldaatjes!

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

 18. Linzie 11 september 2012 at 14:37 #

  Doet me denken aan die mini blauwe helmen soldaatjes: http://www.minibluehelmets.com/

 19. Anki 11 september 2012 at 19:39 #

  Hoi Linzie,

  ik zie net twee reacties van je (ze zaten in de spam-map, vandaar de late reactie) op het ‘Plastic Peaces’-project op mijn site. Wat een ont-zet-tend gaaf project, die mini blue helmets en wat een toeval; Ik heb er nog nooit van gehoord.

  Mijn soldaatjes zijn oorspronkelijk bedacht als interieurdecoratie, (Zie o.a.: https://www.zilverblauw.nl/2011/02/16/neonspeelgoed/) en toen mensen gingen vragen of ik ze ook verkocht heeft mijn man Casper er het ‘on a mission’ project bij bedacht, we hebben ons er suf om gelachen. We hebben zelfs nog gegoogeld om te kijken of ze er ook in kleuren waren omdat dat makkelijker schilderde, maar nooit iets over het helmet-project gevonden.

  Weet verder niet of jij van het project bent (omdat je de URL in je reactie zet) en wilde je mailen omdat ik vond dat ik je dit even moest laten weten. Je mailadres stuurt mijn mail echter retour, vandaar dat ik ‘m even hier plak.

  Fijne avond!

  Hartelijke groet,

  Anki Wijnen

  https://www.zilverblauw.nl
  anki@zilverblauw.nl
  Twitter: @Zilverblauw

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.