Blessed

Fijne dingen deze week:
Sporten, veel sporten. Ik ben nogal een alles-of-niets type, dus als ik besluit wat meer te willen sporten, ben ik er meteen vier keer in de week. In dit geval is dat goed. (Maar het kan ook een valkuil zijn.) Fijn lunchen na het sporten. Een heerlijk etentje bij vrienden Arno en Herwin, gezellig én lekker. En op zondagmiddag even naar een speeltuin vlakbij in de bossen, waar we buiten konden zitten in januari, wat fijn en bijzonder. Casper werd trouwens erg blij van de tuinvogeltelling, als een heuse gluurbuur zat hij een uur met zijn verrekijker naar buiten te loeren. Wat maakte jullie blij afgelopen week?

Happy things last week:
Working out. I’ve been to the gym four times this week, hurray for me! A lovely diner over at friends, we had such a great time. Having lunch together with my boys. And a visit to a playground in the woods nearby, where we spend almost two and a half hours at the terrace, outside, how remarkable in january. What made you happy last week? 

More ‘Count your blessings’Effie – Martine – Maartje – Debora – Mireille – Belinda – Marit – Froukje – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Aukje –  Jolanda – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle – Marjan – Mickey – Mieke – Margriet – Marieke –
Barbara – Anouk – Linda – Kitty – Zeeuwse mama and new participants Janie and Cristian, welcome!

25 Responses to Blessed

 1. Fenne 22 januari 2012 at 19:36 #

  Wat een gave gouden wasmiddelfles-achtige vazen! Daar komt vast nog een blogje over, hoe je daar aan komt! Een fijne week!

 2. Iris Vank 22 januari 2012 at 19:47 #

  Wahaha, Casper de gluurbuur! Wahaha!

 3. Iris Vank 22 januari 2012 at 19:48 #

  En wat mij blij maakte deze week? Mijn nieuwe blog natuurlijk! Met dank aan de fantastische Casper Boot.

 4. daan Rot-de Launay 22 januari 2012 at 19:53 #

  Haha, die Casper 🙂
  en lekker sporten, ik heb ook weer zin, eens zien of ik het oppasgewijs kan regelen

 5. Debora 22 januari 2012 at 20:22 #

  Heerlijk zeg, dat klinkt erg goed, al dat gesport. Zumba, fitness, pilates? Die Casper, ziet er echt geinig uit! Onze tuin trekt, ondanks de voerballen, nog helemaal geen vogels: zouden ze niet van steen en modder houden? We hebben wel de verrekijker klaarstaan, voor het geval dat.

 6. Anouk 22 januari 2012 at 20:34 #

  Hihi die Casper. Hier nog geen vogels te bekennen in onze achtertuin 😉 En gave vasen idd!

 7. Froukje 22 januari 2012 at 20:58 #

  Wat ik nou toch voor de kijkert heb!?
  Dat fanatieke sporten ken ik. Zie het maar als een goed begin. Is het halve werk. Goed bezig dus!

 8. Saskia 22 januari 2012 at 21:37 #

  Casper spant toch wel de kroon met z’n kijker! Ben benieuwd hoe de score was.
  Petje af hoor voor dat sporten!
  xoxox

 9. Wendel 22 januari 2012 at 21:40 #

  Klinkt als een goed weekend! En zie ik daar een mutsje gemaakt door ene Iris Vank? Mus ziet er schattig uit.

 10. Marlous 22 januari 2012 at 22:08 #

  Aaaah wat een lief manneke, lekker aan het knagen. Leuk, de vogels! Ik lok ze graag (tegenwoordig met speciale vetblokken van de Vogelbescherming, ze vallen in de smaak)! Fijne week!

 11. arnika 22 januari 2012 at 22:13 #

  Altijd als ik jouw blogjes lees, en ik zie dat mooie kleurrijke eten krijg ik honger, haha…het ziet er ook altijd zo lekker uit en met veel zorg bereid…

  Dat mutsje is wel Heel erg schattig, wat staat dat leuk!

 12. Marcha 22 januari 2012 at 23:10 #

  En Wolf ging de vogeltjes tekenen? 🙂 Klinkt als een goede week! Behalve dat 4(!) keer sporten…ik zou het iets minder enthousiast doen haha, maar daarom vind ik het heel knap!

 13. Linda 23 januari 2012 at 09:00 #

  Ohhhh die Mus! Zo’n lief en knap ventje.
  Ik herken erg wat je zegt over dat sporten. Bij mij is het ook alles of niets. Nu al héél lang niets dus…. 🙂 maar dat is goed zo. De zin komt meestal vanzelf weer terug. Succes met je sporten!!

 14. Nanami 23 januari 2012 at 10:05 #

  hey hey
  even vermelden dat ik ook al even meedoe met count your blessings 🙂
  groetjes

 15. mamavanvijf 23 januari 2012 at 10:16 #

  Wat een schattige foto van Musje. En een dikke pluim op je hoed dat je zo flink aan het sporten bent. Ik ben alweer afgehaakt 🙂

 16. mireille 23 januari 2012 at 10:29 #

  Haha..geweldig die gluurbuur.
  En man, wat een gave vaas!
  Mus z’n jasje vind ik ook helemaal leuk.
  Fijne en sportieve nieuwe week weer!

 17. Siem & Zo 23 januari 2012 at 10:41 #

  Oja, dat herken ik wel, alles of niets. Ik liep vandaag al 20 minuten hard zonder te stoppen. Maar ik kan het zomaar ineens weer hartstikke zat zijn. Laten we hopen op een langere adem deze keer. Verder werd ik blij van mijn nieuwe witte muur. Heeft C. nog iets bijzonders gespot?

 18. Caroline 23 januari 2012 at 11:53 #

  Natuurlijk het online zetten van mijn briljante give away, zo gaaf! Daarnaast mijn zojuist gedweilde vloer (ik HAAT schoonmaken, lang leve de hormoonpiek), het zien van je over the top gouden vazen en hopelijk komende week het vasthouden van ons zoontje…. Hmmmm 🙂

 19. Ineke 23 januari 2012 at 14:03 #

  Het terugzien van mijn oudere zus na een lange tijd haar niet gezien te hebben.
  & inderdaad wat leuke vazen :D.

 20. Gabriela 23 januari 2012 at 14:31 #

  Hi!
  My name is Gabriela and I`m from Brazil. Sorry for the terrible english, but this is the only language, besides portuguese (of course), that I know a little bit.
  For a while I`ve been following your blog and I love your pictures, especially from the “Count your blessings”. Congratulations!
  As my mother language is not english, neither dutch, I was shy about leaving a comment to you.
  But I decided that in 2012 I was going to set aside the shame. So, from now on, wait for my comments!
  Kisses,
  Gabi

 21. Herma 23 januari 2012 at 17:56 #

  Ik dacht inderdaad, toen ik bovenste foto zag… gluren bij de buren!!
  :)))
  Mooie foto ook van jullie kindje!!
  Lieve groet, Herma

 22. Bregje 23 januari 2012 at 19:29 #

  Hmmmmmmmm, die toast zien er lekker uit! 😉

 23. Lies 23 januari 2012 at 20:08 #

  Lekkere bammetjes maak jij! Ik krijg zin in boterhammen…morgen ook maar eens creatief met brood!

 24. Liene 24 januari 2012 at 09:39 #

  Fijne zegeningen zo te lezen, en hihi die gluurbuur! En welke vogeltjes zag ie allemaal in de tuin? Fijne week voor jullie!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.