Mikodesign

Ik las Erica’s blog Mikodesign al lang voordat ik zelf begon met bloggen. Het blog gaat over Erica’s leven; haar gezin, bestaande uit man en twee prachtige dochters en haar bedrijfje Mikodesign. Erica maakt onder andere schitterende handgemaakte knuffels. Je kunt ook leuke DIY-pakketten bij haar bestellen en haar hangers terecht een enorme hit. (wie wil er nou geen Eiffeltorenhanger?) Toen Erica Zilverblauw-sponsor wilde worden, voelde ik me dus erg vereerd. Mus kreeg dit schitterende circus-konijn, waar hij dol op is. Klik hier voor het Mikodesign-blog, hier voor de Mikodesign-website en hier voor Erica’s Etsy-shop, allemaal zeker het bezoeken waard!

Wil je ook Zilverblauw-sponsor worden? Kijk dan eens op de Sponsor-info pagina.

Erica’s blog Mikodesign was one of the first blogs I discovered, long before I started my own. Erica makes the most wonderful plushes; rabbits and dolls. She also sells great DIY-sets and her own screen printed fabrics. Her hangers are a great hit. (Who wouldn’t want an Eiffeltower hanger?) Mus is really in love with his circus rabbit! Click here for the Mikodesign-blog, here for the Mikodesign-website and here for Erica’s Etsy-shop.

I finally translated the sponsor-info page! (well, actually Yvonne did, thanks!) If you wanna become a Zilverblauw-sponsor, don’t hesitate to contact me.

, , ,

7 Responses to Mikodesign

 1. prentje 6 januari 2012 at 16:50 #

  Wow, eyecandy!

 2. normal daily chaos 6 januari 2012 at 17:36 #

  ziet er super lief uit! (beide dus:-) Hoe is het met mus, krijgt hij al weer wat spekjes op zn lijfje?

  groetjes

 3. SophieSweetVintage 6 januari 2012 at 17:46 #

  Wat een lief konijn! Het mutsje staat Mus zó leuk!

 4. Marjon Pander 6 januari 2012 at 21:05 #

  Bedankt voor de tip!

 5. cowroad 6 januari 2012 at 23:07 #

  Oh, die ogen van Mus: smelt! 🙂

 6. Ann 13 januari 2012 at 09:05 #

  So lovely baby! Love!

 7. Jolanda 13 januari 2012 at 17:51 #

  Zo mooi!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.