Welkom sponsors!

Ik ben erg trots om jullie mijn nieuwe sponsors te mogen presenteren: Beerlala, See my Jammie en Gosto design!
Beerlala’s zijn unieke, handbeschilderde paneeltjes voor lieve, mooie, stoere en bijzondere kamertjes. Beerlala wordt al sinds 2001 met veel liefde gemaakt door Julie Hendriks voor haar zoontje Beer en zijn zusje Puck. Julie stuurde mij twee prachtige prints van uilen, die pronken op Wolf’s en Mus’ kamer. Klik hier om naar de Beerlala-shop te gaan en hier voor Julie’s blog.

See my Jammie is opgezet door Anne, een trotse bloggende moeder van vijf kindjes. See my Jammie staat voor pyjama’s met een goede pasvorm, van organisch katoen in een hippe print. Ik vind het zelf altijd ontzettend moeilijk om leuke pyjama’s voor Wolf te vinden, dus ik vind See my Jammie een geweldig initiatief! Wolf kreeg van Anne de (geweldige!) pyjama’s met caravans, hij is er super blij mee!

Gosto design&lifestyle is een inspirerende (web)winkel gespecialiseerd in design en unieke producten voor thuis, om te wonen en om te proeven. Het woord gosto komt uit het Portugees, een knipoog naar eigenaresse Sonia’s afkomst. De producten die Sonia verkoopt zijn helemaal mijn smaak en in ons huis zijn veel producten te vinden die Sonia verkoopt. Sonia stuurde de shapemaker van Miller Goodman, een prachtig product! Ook Sonia blogt, klik hier om haar inspirerende blog te lezen. Sonia zal de komende drie maanden sponsor zijn.

De komende weken zal ik de sponsor-producten gebruiken en mijn bevindingen met jullie delen. Meer lezen over sponsoring en mijn idee erover? Klik op de sponsor-link button in de sidebar.

Proudly presenting my new sponsors: BeerlalaSee my Jammie and Gosto design! This three Dutch shops will be my sponsors for the month september. Beerlala is found by Julie Hendriks. Julie is a graduate from the art academy in the Hague and started her own art label for children. She sells her beautiful pieces online right here. See my Jammie is a new pyjama-brand from Belgium, found by the proud mother-of-five Anne. I love the beautiful prints, especially the caravans! Sonia’s Gosto design sells design-items. (food and non-food) Both her shop and blog are inspirational. Welcome sponsors!

, , , ,

12 Responses to Welkom sponsors!

 1. Saskia 5 september 2011 at 12:11 #

  Oh wauw! Echt zeg! Sponsors & nog hele leuke ook!
  xoxox

 2. Roos 5 september 2011 at 13:21 #

  Strakke acties Anki!

 3. julie 5 september 2011 at 15:25 #

  Ja, leuk he 🙂 ben er ook blij mee!

 4. Ingrid 5 september 2011 at 19:29 #

  Leuke linkjes! Hebben thuis al een echt Beerlala aan de muur hangen, maar de andere twee kende ik nog niet. Ga zo ook nog even naar Sonia’s blog 😉

 5. elianne 5 september 2011 at 19:36 #

  sponsors helpen toch tegen rood staan?

 6. Iris Vank 5 september 2011 at 20:16 #

  Mooie aanvulling op je blog!

 7. JoRg 5 september 2011 at 20:39 #

  Is even kijken wat de sponsors voor leuke dingen hebben!

 8. SophieSweetVintage 5 september 2011 at 20:54 #

  Wat een hoop leuke dingen! De pyjama’s ga ik snel eens bekijken. Met caravanprint, die moet ik zien! 🙂 Ik kan mijn neefje niet genoeg verwennen vind ik zo… 😉

 9. mireille 5 september 2011 at 23:23 #

  Past precies hier
  op deze plek.
  Leuk!

 10. tessa Hop 6 september 2011 at 10:17 #

  wat leuk alle sponsors! heb gelijk gekeken. bij de pyjama’s was ik al eens geweest (lees ook haar blog, leuk!) de anderen kende ik nog niet maar zeker even leuk om te kijken.
  wat goed trouwens dat mus al kan rollen! jee, wat snel alweer. een hele ontwikkeling. pakt hij ook al speeltjes zelf? dat begint nu bij guus, hij wordt er helemaal enthousiast van. zo lief.

 11. Sonia 6 september 2011 at 16:08 #

  you’re welcome! en bedankt!

 12. Hiskia 6 september 2011 at 22:30 #

  jullie hebben elkaar goed gevonden!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.