Vrijdag

Het is heerlijk om weer te werken en daardoor nog heerlijker om weer thuis te zijn. Ik kocht de ‘greatest hits’ van Pink om te draaien in de auto, haar muziek zit in onze sportlessen en ze motiveert me. Ik heb onze oude compactcamera in mijn tas gedaan en kon dus gisteren de mooie schaapjeswolkjes bij Den Bosch fotograferen. Vandaag genoten Wolf en ik van een rustige lunch met verse gekookte eitjes op brood. Het dienblad kreeg ik van Iris, het komt van de Zweedse winkel Lagerhaus.

Working at my day job after such a long period at home is strange in a nice way. I bought Pink’s greatest hits for when I’m on the road, her music is used in our sport-classes and she motivates me. I put our old compactcamera in my bag to photograph the beautiful skies and other nice stuff when I’m at work. Today Wolf and I had a quiet lunch together with fresh cooked eggs, salad and bread. The tray is a present from Iris, see bought it at the Swedish store Lagerhaus.

, , , , ,

12 Responses to Vrijdag

 1. sandra 2 september 2011 at 17:05 #

  Genieten is dat, als je zo’n mooie lucht ziet en ook nog een camera bij de hand hebt!!! Dat dienblad is geweldig leuk en eigenlijk ziet de lunch er erg lekker uit. (ik heb duidelijk trek, ik moet gaan koken)
  Fijn weekend!

 2. Iris Vank 2 september 2011 at 18:45 #

  Dat is echt waar: thuis zijn is nog fijner wanneer je tijd thuis schaarser is. Geniet van je dik verdiende weekend!

 3. Planet Fur 2 september 2011 at 20:11 #

  Sluit ik me helemaal bij aan, vrije tijd is alleen maar heerlijk als je ook verplichtingen elders hebt. Mooi dienblad (ik moet echt Heel Erg naar Zweden ;-))

 4. MiM 2 september 2011 at 20:24 #

  Pink is heerlijke auto-muziek! Ik draai het op weg naar mijn werk om me op te peppen. Lekker meebrullen… Liefs MiM

 5. Lisette 2 september 2011 at 23:52 #

  Mooi dienblad! Geniet van je weekend!

 6. Cristian 3 september 2011 at 02:27 #

  Leuk 😉
  Nu ik terugdenk aan de sportlessen is t inderdaad veel Pink muziek ja haha.
  Trau-ma’s, dat zeg ik!

  Fijn weekend

 7. Bloem 3 september 2011 at 08:24 #

  En nu weer lekker weekend. Geniet ervan!

 8. JoRg 3 september 2011 at 11:06 #

  Klinkt als een fijn dagje! Pink is een stoer wijf, ik hou er wel van! Ook zonder te pumpen.

 9. Matty 3 september 2011 at 19:24 #

  Jaaaaaa, lekker he, weer te werken?! En nog om lekkerder weer thuis te komen…

 10. Suzanne 4 september 2011 at 07:25 #

  Fijn dat weer werken zo goed voelt! En de compactcamera kan óók wonderen verrichten is mijn ervaring: na jarenlang gezeul met loodzware spiegelreflexen ga ik nu lekker op pad met de compactcamera. Fijn weekend!

 11. Hiskia 6 september 2011 at 22:32 #

  Pink! Dat is een goeie, die gaat op het boodschappenlijstje!!

 12. Caroline 9 september 2011 at 12:20 #

  Wat Lagerhaus betreft ben ik blij dat ik niet in Zweden woon. Ik zou echt m’n tent opzetten midden in die winkel! Hoe is het nog gegaan met de beving? Alles lekker los geschut?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.