Weer thuis

Hoe fijn is thuiskomen als er allemaal leuke cadeautjes op je liggen te wachten? Lieve Ingrid maakte voor Mus een Rockin’ Mus wood and word-sign, prachtig! Ik ga een manier verzinnen om het bordje ook daadwerkelijk in de Rockin’ Mus-setting te verwerken.
Van Julia kreeg ik de kleurrijke Robot-print, omdat ik haar give-away won terwijl dat helemaal niet de bedoeling was. Julia gaf het brei-boek van Donna Wilson weg en omdat ik helemaal niet kan breien maar wel weet dat het een heel leuk boek is (ik gaf het ooit cadeau aan een vriendin die goed kan breien) wenste ik de andere deelnemers aan haar give-away succes. Toen Julia vervolgens een winnaar ging kiezen, werd ik twee keer achter elkaar gekozen en besloot Julia me de schitterende print te sturen! Dank Ingrid en Julia, het is heerlijk thuiskomen zo!
(en volgens mij wacht er ook nog een pakje van Judith op me wat is afgegeven bij onze buren!)

It’s great to come home after such a long time in the summerhouse, especially when there are sweet presents waiting for you. Ingrid made Mus a great Rockin’ Mus wood and word-sign, I love it! And Julia send me the beautiful Robot-print, because I won her give-away which I didn’t want to win. (strange huh? Julia gave the Donna Wilson-knittingbook away, but I can’t knit and so I placed a comment to wish the other participants good luck -I know it’s a nice book because I gave one as a present to a friend lately) When Julia wanted to pick a winner, she picked me twice in a row, so she decided to send me the print, isn’t that sweet? Thank you so much Ingrid and Julia!

, , , , , ,

13 Responses to Weer thuis

 1. Maartje 29 juli 2011 at 14:41 #

  Toch net wat leuker dan alleen maar belasting-, verzekering- en bankenveloppen op je deurmat!

 2. marie 29 juli 2011 at 14:59 #

  Welkom thuis 😉
  Tja, het lot van het lotje, daar mag je niets aan veranderen, wat een mooie ‘troost’give-a-way-kadootje!

 3. Leontien 29 juli 2011 at 15:18 #

  Wow, die robot-print is gaaf! Bofkont.

 4. Fenke 29 juli 2011 at 16:43 #

  dankzij jij niet kan breien, heb ik het boek nu in huis 🙂 en serieus: deze print had ik net besloten te gaan kopen. mooi is die!

 5. Meredith 29 juli 2011 at 17:58 #

  Wow, I love that robot print! So cool.

 6. Judith 29 juli 2011 at 18:13 #

  Leuke robot! 🙂

  p.s: hopelijk is het allemaal goed aangekomen :)…

 7. Iris Vank 29 juli 2011 at 18:34 #

  Dit soort cadeaus in de brievenbus zijn geweldig!!

 8. julie 29 juli 2011 at 18:54 #

  amai! zo tof! Zo zou ik ook wel willen thuis komen!
  leuk zeg! Zo is het terugkeren naar huis ook minder lastig
  voor de kindjes (en voor jullie ;-)) he…

 9. sandra 29 juli 2011 at 19:21 #

  welkom thuis!!!
  Leuk dat Rockin’Mus bordje.

 10. Wendel 29 juli 2011 at 21:33 #

  Wat een leuke thuiskomst! Hopelijk was jullie vakantie ook wat je ervan verwachtte. De foto’s zien er in ieder geval wel heel gezellig uit.

 11. Liesbeth 30 juli 2011 at 13:46 #

  He hoi,

  vraag me elke keer af als ik dat blauwe meisje met dat konijntje en die vogel zie hoe je daar aan komt. Die vind ik echt HELEMAAL GEWELDIG !!!

  heerlijk weekend !!!

 12. Elisabeth 30 juli 2011 at 17:57 #

  whoa I love your home! so many colors, so beautyfull

 13. Julia - rock that horse 31 juli 2011 at 22:43 #

  Graag gedaan, Anki. En mooie foto’s weer!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.