Count your blessingsWat me deze week blij maakte:
Wolf die naar zijn eerste kinderfeestje mocht. Hij stond ‘s ochtends stuiterend van enthousiasme op en had gelukkig een enorm leuke middag. Casper en ik daardoor ook, want wij konden even naar Den Bosch om wat inkopen te doen en lekker samen op het terras bij Dit te zitten. Bovendien vond ik in Den Bosch bij een winkeltje een geweldig zwangere-vrouwen-project; een theedoek van Mibo waar je eenvoudig een knuffel van kan maken. Ik ging thuis meteen aan de slag, met de knuffelvos rechtsbovenaan als resultaat. Mijn zwangerschap, die tot op heden zo relaxt verloopt, zonder toestanden. Ik heb een beetje medelijden met jullie omdat ik alleen foto’s van de bovenkant heb laten zien tot nu toe, dus vandaag een foto van de voorkant. Is toch net iets beter in te schatten hoe die buik er in het echt uitziet, niet? Verder werd ik nog blij van bloemen in een vaas waar ik normaal geen bloemen in zet, en van kikkers zoeken met Casper en Wolf in een natuurgebied vlakbij. (en 贸f we ze vonden. Honderden, in een kikkerpoel. En een herrie dat ze maakten! Wolf en ik lagen dubbel van al dat gekwaak.) Waar werden jullie gelukkig van afgelopen week?

What made me smile last week:
Wolf visiting a schoolmate’s party for the first time in his life; he was s贸 excited and had such a great time! Casper and I had a great time too, because the two of us could go shopping and having lunch together in a city nearby when Wolf was at the party. I bought this聽teatowel from Mibo;聽it can be used as a teatowel, but you can also sew a fox out of it. Great project for this pregnant woman. The fact that I’m having such an easy and stressless pregnancy, which really makes me feel blessed and thankful. Flowers in a vase that’s normally on a shelf without flowers in it, the flowers made me rediscover the vase’s beauty. And last, but not least, a walk Casper, Wolf and I made in a nature area near. Wolf wanted to see frogs, so frogs he saw. There were hundreds of them, making so much noise Wolf and I couldn’t stop laughing. What made you happy last week?

, , ,

33 Responses to Count your blessings

 1. MUS 24 april 2011 at 16:47 #

  ja, mooie lieve foto van jou! …eindelijk volledig.
  en oooh wat spannend toch!

 2. Roos 24 april 2011 at 17:00 #

  Wat straal je! Je tovert een glimlach op mijn gezicht 馃槈
  Ik tel mee af…. -x-

 3. Hoepzika! 24 april 2011 at 17:22 #

  Wat een heerlijk dikke buik! Mooie foto van man en zoon ook…

 4. Chez Chouke 24 april 2011 at 17:43 #

  leuke wolf, leuke vos, leuk meisje!

  Ik werd gelukkig van de zon, het even-iets-opmeten bezoekje aan mijn pas gekochte huis ( de zon scheen er zo leuk! de roze clematisbloemetje op het dak van het lichtblauwe schuurtje! dat glas-in-lood! ik wilde niet meer weg…)en van het idee twee weken meivakantie te hebben. En eh…een nieuwe baan in het verschiet! Zoveel om blij om te zijn!

 5. daan Rot-de Launay 24 april 2011 at 18:04 #

  Wat mooi en heerlijk allemaal.
  Je bijnaklaariedermomentkomthijbuik!
  De laatste foto is er ook een om in je hart te sluiten.

  Zet h’m op!

  -x-

 6. sandra 24 april 2011 at 18:05 #

  Oh die knuffelvos is echt uber cute!

  En ik werd blij deze week van het buiten leven en natuurlijk ook van mijn nieuwe baan. Eigenlijk gewoon een heel blije week.

 7. Roos 24 april 2011 at 18:09 #

  Hmm, ik word blij als ik dit soort fijne plaatjes zie! En van Beer die eindelijk weer eens een sollicitatiegesprek heeft. En van het weer natuurlijk, dat spreekt voor zich! 馃檪

 8. Debora 24 april 2011 at 18:10 #

  Wat een prachtige foto van jou! De buik lijkt op de 茅茅n of andere manier ook minder dik zo, maar dat zal wel anders voelen. Hoe vond Wolf zijn eerste kinderfeestje? Mijn dochter heeft woensdag haar eerste… Ze vindt het zo leuk. En daar werd ik deze week dan weer blij van, en van het weer en de zon en de blije mensen om ons heen. Fijne week!

 9. Debora 24 april 2011 at 18:12 #

  Waar komt Count your blessings eigenlijk vandaan? Ik wil ook wel een keertje mee doen, verwijs ik dan naar iemand’s blog?

 10. Fienke 24 april 2011 at 18:33 #

  Wat ben je prachtig zwanger!

 11. Anki 24 april 2011 at 18:36 #

  Dank jullie allen! 馃檪 De buik valt mee in ‘het echt’, (gewoon zo van voren gezien) dat zegt de VK tenminste steeds.

  @Debora Ik ben een keer begonnen met ‘Count your blessings’ en het beviel me zo goed dat ik het nu wekelijks doe. Je mag gewoon meedoen hoor, en linken als je het leuk vindt, maar het hoeft niet pers茅. Ik vind het leuk als je meedoet! 馃檪

 12. Debora 24 april 2011 at 19:36 #

  Voor ik je antwoord gelezen had, stond ie al gepubliceerd, m猫t link. Bedankt, ik doe lekker mee:)!

 13. ilse 24 april 2011 at 19:52 #

  Mooi buikje met een stralend gezicht erboven!

 14. Eefje 24 april 2011 at 20:06 #

  Mooie lieve foto’s, fijne dingen! Geniet nog ff van je buikske.

 15. Iris Vank 24 april 2011 at 20:16 #

  Heel leuk! Die vos (fantastisch!), de Pol’s Potten-vaas voor de verandering vol blommen en je mannen luisterend naar de kikkersymfonie. Fijn om te zien!

 16. Mammalien 24 april 2011 at 20:17 #

  Van jouw foto’s! Onder meer dan he (-;

 17. Merel 24 april 2011 at 20:17 #

  Blije week heb je gehad, leuk! En die vos is echt geweldig, weer een dier erbij in jullie huis 馃檪
  Ik werd blij van uitstapjes naar mijn oude werkplek als inval-zuster, naar Rotterdam en naar Dordrecht. En het weer kunnen dragen van teenslippers!

 18. Annemiek 24 april 2011 at 20:27 #

  Wat ben je mooi! En die laatste foto is een om in te lijsten.

 19. MiM 24 april 2011 at 20:39 #

  Meid, wat ben je mooi!
  Waar ik blij van werd is heerlijk zon, kinders klets van watergevechten en dat in april! er kunnen zijn voor iemand die je nodig heeft, een lekker kookproject, je heerlijke ijs dat ik geprobeerd heb (verrukkelijk!dank voor de tip) en mijn lief, die mij verzorgd, omdat ik plat moet vandaag vanwege een blokkade in een rugspier. Daardoor heb ik wel tijd eens uitgebreid achter/naast mijn laptop te zitten… liefs mim

 20. Jojo 24 april 2011 at 21:55 #

  Prachtige buik, en dat natuurgebied met al die kikkers klinkt ook bijzonder.

  Ik werd blij van veel, vandaag. Van de madeliefjes en paardenbloemen in mijn gras. Van het wedstrijdje verspringen met mijn jongste dochter. Verhalen van in de sloot vallen van oudste dochter, mooie bloemen in de tuin, samen zijn met mijn familie. Een dag om te koesteren.

 21. Zoet en Zo 24 april 2011 at 22:30 #

  Ik heb genoten van je buikenfoto’s; geniet n贸g meer van deze foto van je, prachtig!

 22. Lotte 24 april 2011 at 23:38 #

  Ik ben via de blog van Merel bij jou terecht gekomen en daar werd ik blij van. Al die leuke gekleurde spullen en grappige eye-catchers! Ik dacht ook te zien dat ik niet de enige ben die gek is op de speelse ontwerpen van Alessi… Ik ga zeker vaker bij je komen spieken!

 23. Wien 25 april 2011 at 07:47 #

  Dag Anki! Ik volg je al tijden (al v贸贸r je tweede zwangerschap), maar heb nog nooit gereageerd. Foei! Omdat je al zoveel reacties krijgt; gok ik. Dubbel foei, omdat ik met zoveel plezier je berichten lees! En nu, elke ochtend even spieken of er al baby-nieuws is. Mijn blog ligt nu al meer dan een jaar op zijn gat, dus ik kan je niet ‘voorstellen’. Extreem kort: ik ben 28 jaar en woon in Zwolle. Haha!

 24. Anki 25 april 2011 at 07:59 #

  @Wien Dank voor je lieve bericht, vind het altijd leuk om te weten wie m’n ‘lezers’ zijn, dat maakt het ‘persoonlijker’ ofzo… Aangenaam kennismaken! Fijne 2e paasdag! (ziet er niet naar uit dat er een baby kom hier vandaag trouwens, alles rustig…)

  @Lotte ik ben echt een Alessi-addict, wat leuk dat jij dat ook bent. Vroeger was ik trouwens nog wel wat extremer en kocht ik alle nieuwe ontwerpen. Ik heb trouwens hetzelfde met Kartell, daarvan vind ik ook praktisch alles mooi. Ik denk dat het komt omdat zowel Kartell als Alessi zo heerlijk ‘speelgoed-achtig’ zijn. Ik blijf een soort klein kind ben ik bang. 馃槈

 25. Evelyn 25 april 2011 at 09:49 #

  Wat een mooie lichte foto’s. Heerlijk die vrolijkheid van Wolf in die eerste foto. Nu is je buik echt goed te zien! Die fox towel, wat leuk om te maken!
  Wat mij blij maakte was het afgelopen weekend in Duitsland bij lieve familie te zijn en dan op een klein vlooienmarktje ergens in the middle of nowhere dan eindelijk voor een prikkie mijn Polaroid Land 1000 camera vinden met nog 3 polaroids in het instructieboekje van de mevrouw die hem aan mij verkocht, maar op de foto’s was ze dan zo’n 30 jaar jonger 馃槈

 26. Siem 25 april 2011 at 09:55 #

  Het geldt voor jullie duidelijk ook…het leven is goed! En straks nog beter met de baby erbij….spannend.
  Het is niet waarschijnlijk maar….het zou nog een paaskindje kunnen worden?

 27. Wien 25 april 2011 at 10:32 #

  @Anki: aangenaam kennis te maken! 馃檪 En jullie ook een fijne 2e paasdag!

 28. Lotte 25 april 2011 at 12:33 #

  Hoi Anki,
  Het kind in je, in jou geval letterlijk en figuurlijk ;), moet je koesteren vind ik.
  Bij Kartell ging bij mij niet meteen een belletje rinkelen, dus ik ben maar even op de site gaan kijken en toen zag inderdaad wel een aantal bekende ontwerpen voorbij komen, leukleukleuk! Ik word altijd ontzettend hebberig bij het zien van zoveel leuke spullen!

 29. mireille 25 april 2011 at 17:21 #

  Wat een heerlijkheden weer!
  Onderste foro is geweldig
  lijkt wel een Lomo.

 30. sillie 25 april 2011 at 17:22 #

  mooie foto’s van je buik en ja waar geniet ik van?? van hele gewone alle daagse dingen, ik probeer er ook wel foto’s van te maken en dan te verwooorden waarom ik er van genoten heb en onderwijl geniet ik dan nog een beetje na 馃檪
  ehmmm ist nog een beetje te doen met deze warme dagen en je dikke bolle buikje???

 31. normal daily chaos 26 april 2011 at 19:50 #

  wauw wat een mooie buik! leuk van de reportage!
  en wordt het een klein vosje:-)

 32. Bloem 27 april 2011 at 06:13 #

  wat een mooie foto van jou, je kijkt zo mooi gelukkig en tevreden. En heerlijk, zo’n stuiterballetje in huis 馃槈
  succes met wachten!

 33. arnika 27 april 2011 at 07:52 #

  Die vos is echt te gek! En wat een mooie buik!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.