Count your blessings

Wat me deze week blij maakte:
Heerlijk weer, waardoor we lekker in de tuin konden werken en spelen. Alles wat klaar staat en gereed is voor de baby, in tegenstelling tot de vorige zwangerschap, toen we zo nodig de keukenvloer eruit moesten slopen toen ik 35 weken zwanger was en ons huis pas drie weken voor de uitgerekende datum daadwerkelijk bewoonbaar was. Rustig ontbijten, met een vriendin gezellig lunchen in Eindhoven bij Usine en wat nieuwe hemdjes en sokken in vrolijke kleuren kopen voor in de kraamweek, thuis zijn en kaasfonduen met een vriendin & haar geliefde en hun kindjes Toni, Seppe en baby Jip. Wat maakte jullie gelukkig afgelopen week?

Last week was wonderful because of the great weather here in Holland, which allowed us to work and play in the garden a lot. I love the fact that all baby’s stuff is ready. (when I was pregnant with Wolf, we were in a huge renovation. At 35 weeks of pregnancy, we didn’t even have a kitchenfloor, just soil. Awful.) Having quiet breakfasts, lunch with a friend at Usine and buying some nice colorful undershirts and socks together, and diner with friends and their sweet children Toni, Seppe and baby Jip. I hope your week was just as nice as mine.

, , ,

15 Responses to Count your blessings

 1. MiM 10 april 2011 at 17:18 #

  Wat heb je een fijne week gehad!
  Ik ben deze week dankbaar voor: lekker weer, veel inspiratie, leuke plannen maken met vriendinnen, nieuwe recepten uitproberen en vriendschap.
  Ik wens je dat de aankomende week ook geweldig wordt!

 2. Elisa 10 april 2011 at 17:29 #

  Wat een heerlijk stel foto’s 🙂

 3. Marjolein 10 april 2011 at 17:39 #

  Wat een heerlijke week!
  Ik zit momenteel nog in een roes van alleen al dit weekend.
  Vrijdagmiddag gezellig ingeluid met een borrel met leuke vrolijke collega’s.
  Zaterdag: De hele dag in de tuin. Eeb ketting gehaakt, gelezen en Carcassonne gespeeld. ‘s Avonds met de kinderen naar het theater. Frank Groothof. Wat een talent heeft die man! En wegens energie-in-overvloed daarna nog een picknickkleed genaaid.
  Zondag: In de loop van de ochtend op de fiets gesprongen. Met een omweg naar de Soesterduinen. Daar lekker gepicknickt en in het zand gespeeld. Op de terugweg een echt Italiaans ijsje. In de namiddag pas weer thuis. Nog even geborreld in de tuin en toen ge’bbq’d.
  Het leven is wat mij betreft echt nog een beetje mooier als de zon zo schijnt!

  Ik hoop voor je dat de komende week net zo goed is als de afgelopen. Veel plezier!

 4. Juffrouw Kikkerbil 10 april 2011 at 17:41 #

  Wat een mooie foto’s weer… oh en kaasfondue, daar kan je me ‘s nachts voor wakker maken, mjammie! Mijn week was minder positief, ik was ziek: keelontsteking én vreselijk ontstoken ogen (allebei!!!) zieke kindjes en manlief een paar dagen op roet. Maar als ik dan toch iets positiefs mag noemen…ik voel me sinds vandaag beterder, heb een paar uurtjes in de tuin kunnen zitten en mijn bloesemtak komt uit oh en manlief komt vanavond weer thuis en ik heb het overleeft 😉

 5. sandra 10 april 2011 at 18:48 #

  Jouw kat maakt me blij, gewoon omdat heerlijk eigenwijs op de foto staat.
  En verder; het mooie weer van de laatste dagen, we leven weer bijna de hele dag buiten. Maar ook taart bakken samen met m’n oudste dochter en de vreugde juich van jongste dochter toen we samen een driewieler voor haar gingen ophalen(gescoord via mp).

 6. Anki 10 april 2011 at 18:55 #

  Wat wordt ik toch altijd ook blij van jullie reacties! Alle reacties zijn leuk hoor, maar die bij ‘Count your blessings’ vind ik het leukst! 🙂

 7. Annemiek 10 april 2011 at 19:27 #

  Wat een fijne foto’s weer. Waar ik blij van werd? Natuurlijk van het weer, van mijn spelende kinderen, van het toneelstuk van Sarah, van de stad in met een vriendin, van Roeland, van een produktieve werkweek… Zoveel om blij om te zijn :o)

 8. Petra 10 april 2011 at 19:45 #

  Wat ziet het er weer puik uit! Werd ook blij van weer en van een supergeslaagde verjaardag van onze jongste zoon.

 9. Evelyn 10 april 2011 at 20:33 #

  Potverdorie, ik heb -per ongeluk!!- jouw voorbeeld gevolgd (of, zo je wilt: jou na-geaapt) met mijn verhaaltje vandaag. Toen ik jouw titel zag, dacht ik inene: hm, dat heb ik hier meer gezien.. Maar goed; ik heb niet zulke prachtige foto’s als jij hebt! Hoop dat je het me niet al te kwalijk neemt…!

 10. Iris Vank 10 april 2011 at 20:38 #

  Heeerlijke week zo te lezen. Ik heb ook genieten van het lekkere weer en leuke mensen om mij heen!

 11. Arnika 10 april 2011 at 21:36 #

  Dat ziet er uit als een heerlijke week!

 12. Jolanda 10 april 2011 at 23:32 #

  Oh ja, het weer! Daar word ik ook helemaal blij van. Het geeft je zoveel energie.

 13. mireille 11 april 2011 at 06:30 #

  Ooh wat een heerlijkheden weer!
  Ik heb ook weer een mega lange blije lijst:
  * Een onverwachte vrije middag.
  * Veel lieve cadeautjes die ik kreeg.
  * De bloesem hier voor de deur (echt te mooi)
  * Djuna tot over haar oren verliefd (hoe schattig)
  * De spierballen van mijn boomstam (zooo sexvind ik die haha)
  * Een tweet die ik las over perfecte mango’s (ik lag echt in een deuk)
  * Het mooie weer
  * Een optreden van Lou (of was dat alweer vorige week??)
  * Het mooie rapport van Ziggy
  en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Voor het geval dat je denkt dat ik manisch ben met al m’n blije dingen altijd
  er zijn ook een hoop zaken geweest die mij minder vrolijk stemde afgelopen week hoor!
  Ik ben vooral en nog steeds in shock door het A ad R drama.
  X

 14. Miss T 11 april 2011 at 08:47 #

  Hoe doe je dat toch om steeds weer zo’n vrolijke posts te brengen??
  Ik ben gewoon stikjaloers! 🙂

  Ons weekend zag er wel even anders uit…
  Wij zitten momenteel zo wat in de “opgebroken vloer” fase, terwijl zoonlief de windpokken heeft en manlief een gips aan zijn voet meesleept.

  Maar ooooooit hoop ik even vrolijke posts te kunnen brengen!

 15. Franca 11 april 2011 at 13:17 #

  -Opnieuw van de zon.
  -Van de onverwachte vrije dag vandaag (‘t is stil in de kraam),stilte voor de storm?
  -Van de cadeautjes die ik zelf maakte ( en weggaf).
  -Van dochterlief die zo heerlijk het achterhuis voor haar feestje in orde aan het maken is ( zaterdag bal).
  -Van de koffie met kaneelbroodjes die we zondag op het terras bij vrienden kregen ( waar ik meteen het recept van vroeg).
  -Van het samen met dochter naar de stad fietsen op zaterdag, en daar een broodje kroket in het zonnetje aten, slecht maar zo lekker!
  groetjes, Franca.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.