35 weken & meer

Zo maar wat foto’s van in en om het huis. Ik geniet enorm van thuis zijn. Wat hebben we een fijn huis met veel moois, wat een rijkdom. Klinkt stom dat ik dat van mijn eigen huis zeg, maar nu ik hier zo ongeveer 24/7 zit, heb ik echt de tijd om daar bewust van te genieten. Erbij stil te staan. Normaal heb ik het altijd zo druk, dat ik er amper toe kom aan om me heen kijken als ik eenmaal thuis ben, bij wijze van spreken dan. Fijn dus, zo’n stilte voor de baby-storm.

Over de baby gesproken, hieronder de 35 weken zwanger-foto. Sinds ik bijna niet meer werk, voel ik me weer ‘gewoon’ goed. Wat sneller moe, wat pijn aan De Zenuw, die nog steeds knel zit, maar eigenlijk mag ik niet klagen. Nog twee weken, dan mag ons jongetje officieel komen. (al kan ‘ie dan natuurlijk ook zomaar besluiten nog vijf weken te blijven zitten)

Klik hier voor de foto van 33 weken en hier voor alle foto’s daarvoor.

Above just a few pictures from in and around our house. Since my leave I’ve got plenty of time to enjoy our home, my loved ones, our animals and all the nice stuff we have. Sounds a bit strange maybe, but normally I’m so busy with my work and all the other things that I barely take the time to look around. Being at home for almost 24/7 makes me so much more aware of our blessings. Today also the 35 weeks pregnant-photo. Since my maternity leave and corresponding rest, I’m feeling pretty o.k. again. So, no complaining here, just enjoying the moment. Click here for the 33 weeks-photo and here to see the rest of the belly’s.

, , ,

18 Responses to 35 weken & meer

 1. sandra 25 maart 2011 at 17:41 #

  Wat een pracht buik, heb je toch.
  (en een heel leuke kip)

 2. Iris Vank 25 maart 2011 at 18:39 #

  Wat een gave foto van de kip!

 3. Saskia 25 maart 2011 at 18:42 #

  Mooi buik hoor! Geniet maar fijn van de stilte voor de storm!
  Goed weekend!

 4. Martine 25 maart 2011 at 18:53 #

  Lekker, dat rustige gekeutel in en om het huis. Voor het babygeweld weer losbarst.
  Mag ik vragen wat dat voor mooie poster is? ‘als het leven…’ Die wil ik ook wel! (het ‘dan maak je maar zin’ roept veel jeugdsentiment (lees: frustratie) op.
  Fijn weekend daar *)

 5. Annemiek 25 maart 2011 at 18:57 #

  Fijne foto’s en prachtige buik. En wat is dat voor bordje lekkers?

 6. julie 25 maart 2011 at 19:25 #

  Haha, leuk joh die foto’s van de groeiende buik 🙂 en het blijven toch plaatjes allemaal die je schiet.

 7. Soraya 25 maart 2011 at 19:28 #

  Mooie buik!
  Ik kan me voorstellen dat je geniet van je dagen thuis. Zéker met zo’n huis!! Zoals ik al vele keren eerder heb gezegd: je huis is echt super mooi. Al die opvallende kleuren, word daar erg vrolijk van! (dus laat staan als je er zou wonen, wat een geluk!)
  Fijn weekend!

 8. Fienke 25 maart 2011 at 19:39 #

  Ha! dat wordt al echt een Buik, goed zo.
  Fijn die kip, ik wil ook graag kippen en ontwikkel een obsessie voor alles wat ik over kippen tegenkom. Deze staat wel even heel goed op de foto!

 9. Roos 25 maart 2011 at 20:39 #

  Wat fijn dat je zo kunt genieten en dat wij mogen meegenieten dankzij die mooie foto’s!

 10. silly old suitcase 25 maart 2011 at 22:34 #

  Oh, wat een mooi buikie!…spannend hoor!

  lekker rustig aan doen en genieten van de rustige momenten.

  fijn weekend.

 11. Arnika 25 maart 2011 at 22:57 #

  lekker genieten van de rust, het thuis zijn en wolf en man! Ik kan me voorstellen dat je blij bent met je huis!

 12. mireille 25 maart 2011 at 23:51 #

  Een knappe dame die kip.
  Goed dat je geniet!!

 13. Mammalien 26 maart 2011 at 13:49 #

  Mooi!

 14. Anki 26 maart 2011 at 20:20 #

  @Martine De poster is van Studio Boot, http://www.studioboot.nl
  Het is eigenlijk een zeefdruk, hij kost 50 euro en je kunt ‘m online bestellen. Gaaf hè, die spreuk? Inderdaad van vroeger; als je geen zin hebt, moet je het maar maken! 😉

 15. Ysabje 26 maart 2011 at 22:18 #

  ijverig groeien in de buik. binnenkort terroriseert ie dat mooie huisje bij jullie 🙂
  Geniet er nog even van – als dat nog kan. En ik hoop voor jou op pijnloosheid als de dag daar is. 🙂

 16. Martine 27 maart 2011 at 19:06 #

  Dank! Ik ben al onderwegggg

 17. Nienke 28 maart 2011 at 10:35 #

  Het Genieten slaat dwars door je blog op mij over – fijn!:-)
  Goed te lezen dat de rust je goed doet!

 18. Marlous 28 maart 2011 at 12:53 #

  Helemaal niet gek om dat over je eigen huis te zeggen! Het is zo fijn als je huis de plek is waar je blij van wordt, dat het past als een oude jas (maar dan wel een mooie oude jas ;-)) Heel veel succes met de laatste loodjes, geniet nog van de (inderdaad) stilte voor de storm!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.