Iphone-leed

In de nacht van eerste kerstdag viel mijn Iphone (de witte) uit mijn tas in de sneeuw voor ons huis. Na een uur of twee wilde ik naar bed gaan en miste ik ‘m, dus liep ik naar de auto om te kijken of ‘ie daar lag. Ik vond hem midden op straat, z’n witte onderkant naar boven, het Apple-logo’tje blinkend in het licht van de maan. (poëtisch haast…) Lang verhaal kort maken: stuk. Niet meer te maken. Einde verhaal Iphone. Probleem is, ik ben lichtelijk vergroeid met dat ding, hoe erg ik dat ook vind. Kon ik ineens terug naar een oude Nokia, zonder internet, boehoe. Ik moest en zou een nieuwe, maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. De Iphone 4 (want dat moest het natuurlijk worden dan) was op in Nederland, nergens meer te krijgen. Ik frustreerde me bijna twee weken. Durfde de Nokia amper op te nemen als hij ging, want was ook al m’n telefoonnummers kwijt en ik lijd aan een lichte bel-angst en wist niet wie ik aan de telefoon zou krijgen. Vandaag kwam de verlossing. Een mooie nieuwe telefoon, mét bijpassend Freitag-hoesje. Zouden er hulpgroepen zijn voor verslaafden zoals ik?

(oh mijn god wat een snobistische post. Ik ga me nu schamen in een hoekje…)

My Iphone fell in the snow; broken, unfixable. For almost two weeks I had to do without it, a real challenge for an addict like me. Today, my new Iphone arrived. What a relief… (oh my god, I sound like a real addict, monstrous)

, , ,

7 Responses to Iphone-leed

 1. mireille 7 januari 2011 at 18:57 #

  Niks snobistisch…
  Iphone-leed is ook gewoon heel erg!
  🙂

 2. Esther 7 januari 2011 at 19:03 #

  Ik krijg morgen mijn smartphone. Geen iPhone, maar Galaxy S. Heb nu nog zo’n ‘oude’Nokia ;-). Ik voel een nieuwe verslaving al opkomen…! Groetjes Es

 3. Iris Vank 7 januari 2011 at 22:24 #

  Schamen voor zo’n fantastische gadget? Zo ken ik jou geloof ik niet. 😉

 4. Arnika 8 januari 2011 at 08:36 #

  Heel erg herkenbaar, zo was ik vorig jaar ook diep ongelukkig toen mijn iphone op de straat kletterde en het glas in duizenden stukjes brak.
  Ook weer de oude Nokia, maar gelukkig na een week of 3 weer en iphone….

  Verslavend is het zeker…!
  mooi blog heb je! En een geweldig huis!

 5. Suzanne 8 januari 2011 at 10:48 #

  Ik heb er geen, maar geniet jij alsjeblieft van de jouwe!

 6. Fienke 8 januari 2011 at 23:21 #

  Òh ha, daar heb ik helemaal nix mee, met dat soort toestellen. Ik heb een hele oude Nokia die alleen kan bellen en sms-en, niet eens een fotootje. Wel een chique geval voor een belfoobje 😉 Heb vooral plezier met je nieuwe!

 7. Nienke 9 januari 2011 at 10:37 #

  Je komt uit voor je verslaving, dat is bewonderingswaardig – en niet zozeer snobistisch. ;-p

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.