Slaapkamervorderingen

We klussen nog wat verder aan onze slaapkamers. Vandaag is er een wandje gezet in onze slaapkamer, waardoor we straks een heuse walk-in closet/werkplek hebben. (dat klinkt sensationeel, niet? Veel sensationeler dan een kleine ruimte waar mijn kledingkast en een werkplek voor Casper komt)

De print van de man met de baard (van Depeapa via Guten Appetit) komt op onze slaapkamermuur. Kaartenrek TenToon vond zijn plek op de behangmuur. Poes Thijs profiteerde van de kluschaos en lag de hele dag op ons bed, terwijl ze dondersgoed weet dat ze eigenlijk niet naar boven toe mag. Zo te zien genoot ze ervan.

We’re still working on the reorganization of our bedrooms. Today we placed a wall in our bedroom, so we’ll have a small separated space for my clothing cupboard and Casper’s desk. The print is from Depeapa, bought at Guten Appetit. Picture rack by TenToon, bought online. Cat Thijs was lying on our bed for the whole day, she knows that’s not allowed normally.

, , , ,

11 Responses to Slaapkamervorderingen

 1. daan Rot-de Launay 5 januari 2011 at 18:51 #

  heerlijk! en mooi!

  en we love tattoos 😉 en dat zijn wel heeeeel fijne in de vorige post.

 2. Melissa 5 januari 2011 at 19:43 #

  zo schooooon! Jaloers 🙂

 3. Iris Vank 5 januari 2011 at 20:52 #

  Oh zo mooi! Een echte droomkamer. 😉

 4. prentje 5 januari 2011 at 20:56 #

  Ik weet niet wat ik het leukst vind: het kaartenrek of het koppie van jullie poes. Die blik, zo van ‘heb ik het even helemaal voor elkaar’: meesterlijk!

 5. mireille 5 januari 2011 at 21:04 #

  Wat een kluskoning die kerel van je!

 6. Fienke 5 januari 2011 at 22:54 #

  hee, is dat niet onze Pluis, daar op het groen?

 7. Suzanne 6 januari 2011 at 06:07 #

  Bedankt voor de tip van het kaartenrek!
  Poes lijkt inderdaad helemaal in zijn sas.

 8. Debora 6 januari 2011 at 07:54 #

  Volg nu al een paar weekjes je blog en vind het bere-interessant. Wij zijn een huis aan het bouwen en ik neus rond voor inspiratie en ideeën. Bedankt en veel plezier met bloggen, werken, mama en zwanger zijn.

 9. Mammalien 6 januari 2011 at 10:38 #

  Kleurt goed, die kat op het groen!

 10. Eefje 6 januari 2011 at 16:24 #

  Gaaf, dat tentoon rek willikook! Was pas ook bij Guten apetit, heb daar ook een paar mooie kaarten gekocht. In mijn beleving was man met baard ook op ansicht-formaat, maar misschien lijkt ie groter door de foto 😉

 11. Anki 6 januari 2011 at 22:42 #

  @eefje de man-met-baard is ongeveer een a4-tje groot. Gave winkel hè, Guten Appetit. Heerlijk, zo vlakbij.

  @Debora succes met jullie huis! Wordt vast prachtig.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.