Duidelijk

Pfffff, als ik er nog maar een seconde aan twijfelde of ik er wel echt zwanger uit zou zien en niet gewoon als een wat dikkere versie van mezelf, is die twijfel zojuist verdwenen. Ik keek in de spiegel van onze wc en zag bovenstaand geheel. Een rond, rood zwangerschapshoofd. Zwangerder kan niet. Kheb er maar gauw een foto van gemaakt met m’n Iphone, voor het geval ik me morgen gewoon weer mijn wat dikkere zelf voel in plaats van zwanger. 😉

Hallelujah, even my head looks pregnant now! 😉

, ,

6 Responses to Duidelijk

 1. daan Rot-de Launay 16 november 2010 at 07:17 #

  Mooi! Zwangeren worden zachter in hun gezicht, zo bijzonder. Ik kan niet wachten tot mijn buik groeit en het echtecht is!

  En Elvis wil wel een keer bij jullie komen plassen 😉 wauw wat een mooie wc!

 2. Roos 16 november 2010 at 07:39 #

  Lief! Net zo ontwapenend als de Engeltjes om je heen!

 3. mireille 16 november 2010 at 08:55 #

  Dat is toch geen dik hoofd…
  dat zijn gezonde blozende wangen…
  en die staan je heel goed!

 4. Iris Vank 16 november 2010 at 19:22 #

  Ik zie de zwangerschapswangen ook niet. Pregnancy is in the eye of the beholder. 😉

 5. Guusje 17 november 2010 at 07:53 #

  zeg, je neemt toch niet je Iphone mee naar het toilet, he?

  Mooi!!!
  x guusje

 6. Hiskia 17 november 2010 at 13:13 #

  wat een mooi plaatje!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.