Loods 5 & zolder

Het ziet ernaar uit dat we de actie van 101-woonideeën ‘win een droomzolder’ niet gewonnen hebben. Zie hier onze inzending. (tsss, belachelijk toch, dat we niet gewonnen hebben? 😉 ) Daarom zijn we nu zelf maar aan de zolder begonnen, Wolf krijgt daar zijn slaapkamer en die moet af zijn voor de baby er is. (en mijn hormonen willen liever nog iets eerder) Met lieve vriendin Iris ging ik naar Loods 5 voor inspiratie en kocht ik een gebreide mega-dinosaurus, een oranje hoeslakentje voor bij de rode wolkendeken in het babywiegje en nieuwe bekers, omdat mijn lief deze week een hele mooie van Bodum uit zijn handen liet vallen. Het dekbedovertreksetje is van Mow Living en kocht ik online.

Dear friend Iris and I went to Loods 5 for inspiration for Wolf’s new bedroom and came home with a huge knitted dinosaur, a blanket for the baby’s crib and new cups, because Casper broke one last week. The bedset is from Mow Living, I bought it online.

, , ,

12 Responses to Loods 5 & zolder

 1. Carla 13 november 2010 at 11:25 #

  Jammer dat jullie geen klusteam van 101woonideeen hebben gewonnen. Maar….jullie kunnen dat zelf veel beter volgens mij. Toch? Mooie spullen heb je weer gescoord!

 2. mireille 13 november 2010 at 14:25 #

  Na jaaaah… dat jullie niet gewonnen hebben snap ik ook echt niet hoor (hebben ze poep in hun ogen?)! Super leuk gedaan die inzending. Ik geloof dat jullie het zelf ook heel goed (misschien nog wel beter) kunnen maar snap dat t lekker zou zijn (en een stuk vriendelijker voor de portemonnee) als dat dakkapelletje er door een ander op wordt gezet.

  Ik zit weer te kwijlen bij de foto’s van al die nieuwe spulletjes die je hebt gekocht (ben bijna uitgedroogd =D) De dino is super cool (loods 5 rules).

  Succes met klussen dan maar en heb een goed weekend!

 3. daan 13 november 2010 at 14:41 #

  Wat issie leuk!!
  Wij waren met de kiendoppen in het DinoBos in Dierenpark Amersfoort Broooeeeeehaaaa, wat een feest!!

  Vast ook iets voor jullie Wolfs!!

  Hoop dat Casper een leuke BeatleStonesavond had in Eindhoven 😉

  en waaaaaaaah die hormonen, wonderlijk blijft het, ik moest en zou wit haar, ahum, 6 uur kapper en wit maar ook kort, hahahaha, jan zegt dat ik een japanse punker ben.

  en joehooo, je ziet bij jou al echt babyhuis!!! Bij mij nog niets … tikketokke! Maar in ieder geval niet meer kotsmisselijk, nu nog die knockoutvermoeidheid overwinnen en hup naar de middelste energiemaanden, dan kan ik wel een verbouwinkie aan, want zwanger = verbouwen in huize Rot 😉

  -x-

 4. Fienke 13 november 2010 at 18:02 #

  superdepuper die dino!

 5. Iris Vank 13 november 2010 at 19:08 #

  Wat is onze shoptrip goed gelukt hè? Was gezellig!

 6. hinke 13 november 2010 at 19:34 #

  wat een supergave Dino! Ïk heb idd ook weer eens zin in loods 5 en ook een zolder die gevuld moet worden 😉

 7. Nien 14 november 2010 at 14:12 #

  Een gebreide dinosaurus: díe had Wolf vast nog niet! Stoer is ‘ie!
  En die zolder komt zo ook wel goed, joh. Beter zelfs: met zo’n makeover door een programma zit je maar vast aan sponsorartikelen enzo. 😉

 8. Nien 14 november 2010 at 14:13 #

  euh… door een tijdschrift… dus.

 9. Iris Vank 14 november 2010 at 15:49 #

  Én ik denk dat ze zagen dat hun stylisten toch niks zouden kunnen bijdragen aan jullie concept. Intimidatie speelde vast een rol bij het niet-winnen van de 101-Waanideeën wedstrijd. 😉

 10. Anki 14 november 2010 at 19:41 #

  @izirvank 😉 nou, die illusie heb ik dan nog niet hoor…

 11. mireille 14 november 2010 at 19:54 #

  Leuk dat ik er bij sta!

 12. Iris Vank 14 november 2010 at 20:03 #

  Anki, ik denk serieus dat ze eerder kiezen voor een knullige inzending. Kunnen ze meer naar hun eigen hand zetten. Of ze hebben gewoon blind gekozen, dat kan natuurlijk ook. 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.