Broer

In Copenhagen konden we dit ‘matchende’ pakje en shirt van IdaT niet laten liggen. Wolf draagt zijn shirt al, in afwachting van zijn broertje of zusje. (waarmee overigens alles goed lijkt te gaan, we hebben wederom een mooie echo gehad en een gunstige uitslag van de nekplooimeting, heel fijn!) Het dekentje komt uit Engeland en heeft ook een Scandinavische oorsprong, las ik op Nina’s blog.

Het schoolkamp heb ik overleefd, natuurlijk hebben we hagelbuien gehad terwijl we in die wei stonden maar dat ben ik nu, na een warme douche en heerlijke lasagne van mijn liefje, alweer vergeten.

From Copenhagen we brought a matching jumpsuit and shirt (brand is IdaT) for Wolf and his little brother/sister. The blanket is from England but the design is Scandinavian, as seen on Nina’s blog. I did survive the school camp but with hail and lots of rain it sure was a bootcamp. 😉

, , , , ,

2 Responses to Broer

 1. mireille van ELst 22 oktober 2010 at 07:17 #

  Ooh….elke keer als ik al die woeste baby spullen van je voorbij zie komen krijg ik heimwee naar de tijd dat mijn eigen baby ‘s nog mini waren.
  Super leuk!

 2. Nien 22 oktober 2010 at 09:37 #

  Ah wauw! Met ‘voorbedachte rade’ lekker in Kopenhagen wezen shoppen dus. 😉
  Kun je het je al een beetje indenken: Wolf straks spelend en stoeiend en ongetwijfeld vast ook een keer vechtend met zijn broertje/zusje? Lijkt me zo onwerkelijk en tegelijk… al heel normaal, terwijl de baby nog in jouw buik zit en het – goed nieuws!! – goed doet!! Gefeliciteerd daarmee, want dat is wel even een felicitatie waard.

  PS En bedankt voor wat je schreef over de tekening van een zieke Ocker. Zijn babyboek is nu vol, en ik miste het tekenen en opschrijven van al die gekke + mooie momenten en dingen die hij uitvreet zo, dat ik een schetsboek heb aangeschaft als vervolg. Die tekening is de eerste bladzijde. Plus het is meteen een goede tekenoefening voor mij, én een nieuwe hobby. 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.