Brave dochter

 

Mijn moeder komt altijd Heel Graag kijken als ik op moet treden. Ze is mijn grootse fan. Nou ja, eigenlijk haar eigen fan, want als ze komt kijken vertelt ze altijd aan iedereen dat ik dankzij haar in dit vak terecht gekomen ben en dat ik al mijn zogenoemde talent van haar heb geërfd. Enfin, bijzonder dus, maar erg fijn uiteraard dat ze zo trots op me is. Vanavond kwam ze kijken bij een thema-avond van een collega en mij. En omdat ik zo’n brave dochter ben, (soms) studeerde ik speciaal voor haar d’r lievelingsliedje in.

, ,

3 Responses to Brave dochter

 1. daan Rot-de Launay 10 oktober 2010 at 19:55 #

  wauwie!
  laat ik morgen aan Elvis zien!

 2. Froukje 10 oktober 2010 at 20:05 #

  Moeders en dochters… Ingewikkelde band.

 3. Nien 11 oktober 2010 at 09:37 #

  Geweldige logtitel in combinatie met de eerste foto.
  En zo zit het ook toch? Je mag dan in sommige opzichten een brave dochter zijn, je bent ook vooral jezelf. Een los persoon die zijn eigen gang gaat en leven heeft.
  Pfff… maar er zitten scherpe kantjes aan, aan de liefde van moeder naar dochter en vice versa… absoluut.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.