Parodie

Wolf’s tweede naam is Jonah. Op de eerste foto lijkt het net of hij wraak neemt op het bekende sprookje van Jona(h)s en de walvis; hij probeert de walvis in Jonah te krijgen in plaats van andersom. 😉 Van de tweede foto werd ik gewoon een beetje gelukkig, die oude stomme kat op zijn speciaal-voor-hem-neergelegd kussen.

Wolf’s second name is Jonah. On the first photo it looks to me like he’s making a joke out of the world-famous fairytale ‘Jonah and the whale’; he’s trying to swallow the whale instead of the whale swallowing Jonah. 😉  The second photo just makes me happy; stupid old cat on his very own pillow.

, , , ,

One Response to Parodie

  1. Roos 22 september 2010 at 05:49 #

    Boys & their toys ;-D
    En ik spot weer een mooi bloemenarrangement, cool!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.