Daaaaag school!

De laatste weken op school zijn slopend. Ik ga weg als Wolf nog slaapt en kom thuis als hij alweer in bed ligt. Door alle uitstapjes die we maakten met de leerlingen reed ik alleen deze week al meer dan 450 km. Maar nu is het klaar. Kantoor opgeruimd, alle tafels en stoelen op de gang voor de schoonmaakploeg, cadeautjes van afscheid nemende stagiaires en met pensioen gaande collega in ontvangst mogen nemen, (o.a. een bon van Dit, mijn favoriete restaurant, én een bon van de Verkadefabriek; geweldig!) gereden km’s gedeclareerd, nog een laatste diploma-uitreiking voor de leerlingen die staatsexamen deden; het is klaar. Nu nog één heksenketel-optreden en ik ben gereed om te gaan uitrusten in Zeeland.

, , , ,

3 Responses to Daaaaag school!

 1. ronald 17 juli 2010 at 09:34 #

  Dit, ook ons favo restaurant… 🙂
  Geniet van de rust, het gezin, wind en zee!

 2. Anki 17 juli 2010 at 10:11 #

  Hee Ronald, wat leuk! 🙂

 3. Iris Vank 17 juli 2010 at 12:00 #

  Extra verdiend die rust, na alle chaos. Geniet ze!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.