Donderdag

Er zat een enorm beest op onze witte vloer vol zand uit tuin en zwembad. (morgen komt de schoonmaakmoeder) Echt enorm, ik denk wel vier centimeter lang. Beest gevangen. Kind geroepen. Beest opgezocht in het boek wat ik erfde van mijn opa, 20 jaar geleden. Het bleek een Daas. Vermoedelijk een vrouwtje, die zijn fors groter dan de mannetjes, zo leerden we uit opa’s boek.

, ,

2 Responses to Donderdag

  1. Iris Vank 9 juli 2010 at 20:58 #

    Ieks. Ik ken dazen nog van de tijd dat ik bij Staalbergven hing. Geen idee hoe de beesten eruitzagen, maar de bulten waren groooot.

  2. Jorg 10 juli 2010 at 18:31 #

    Leuke foto’s! Zijn da net zulke dingen als horzels?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.