Workshop & uitslag give-away

Stonestove weltevree, zilverblauw.nl

Gisteren gaf ik onze eerste eigen workshop fotografie bij de Krekul. Ik gaf al vaker een-op-een coachingsessies en praatte voor grotere groepen over fotografie, maar zo’n helemaal eigen groepje met gemotiveerde deelnemers was toch een beetje nieuw. Heel leuk en bijzonder om te zien hoeveel resultaat een dag bewust bezig zijn met fotografie kan opleveren. Er komen nog een aantal nieuwe data voor de basisworkshop aan, in de shop kun je meer lezen als je wilt. Je kunt ook (uiteraard vrijblijvend) contact opnemen voor een een-op-een sessie of een workshop op locatie.

I gave our first photography workshop yesterday at de Krekul and absolutely loved it. The flowers were part of one of the assignments and since only a few of the participants took theirs home (perhaps I should have said it more clearly) my home looks really pretty now. Wish you all a wonderful Saturday!

De bloemen gebruikten we voor een opdracht en bleven over (misschien had ik duidelijker moeten zeggen dat de deelnemers ze mee naar huis toe mochten nemen, als je binnenkort deelneemt: dat mag!) dus nu geniet ik op zaterdag van een huis vol bloemen.

Bedankt allemaal voor het meedoen aan de Swiss Sense Dixxius give-away! De winnaars zijn: Anja van den Oetelaar (via Facebook) en mamavanpaisley (Instagram). Hieronder de twee winnaars die ik willekeurig koos uit de reacties onder het bericht hier op mijn blog. Zouden de winnaars een mailtje willen sturen naar casper@zilverblauw.nl met hun adresgegevens en de maat die ze zouden willen ontvangen?give awaySS

give awaySS-2

keuken zilverblauw.nl

Wens jullie allemaal een fijn weekend!

6 Responses to Workshop & uitslag give-away

 1. geertrui 27 februari 2016 at 15:19 #

  Het was heel fijn om deel te nemen aan de workshop, dankjewel voor de perfect verzorgde dag!

 2. Carla 27 februari 2016 at 15:59 #

  Proficiat aan de winnaars!Toch leuk zoveel bloemen in huis 😉

 3. gras vd buren 27 februari 2016 at 16:00 #

  Hoe stoer!

 4. Babette | StudioBabsie 27 februari 2016 at 19:13 #

  Wat heerlijk al die bloemen, daar wordt je vast heel vrolijk van?! 😉
  Nog een fijn weekend!

 5. an laenen 28 februari 2016 at 07:00 #

  ooooo super! dankjewel! mailtje in onderweg!
  fijn weekend nog 🙂 x

 6. Danique | OAK & FIR 2 maart 2016 at 10:31 #

  owwww ik zie dit nu pas!!!! wat lief! dank je wel! zodra ik thuis ben van Bali stuur ik een mailtje naar Casper 🙂

  xx

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.