Ga je samen met je gezin mee biologisch brunchen bij de boer?

Campina

Toen ik gevraagd werd om mee te werken aan een actie voor de biologische zuivelproducten van Campina BOER en LAND, was ik meteen enthousiast. Zoals ik wel vaker schrijf hier, vind ik het erg belangrijk om zorgvuldig met onze natuur en het milieu om te gaan. Daarom vind ik het heel fijn dat dat de biologische zuivel en kaas van Campina BOER en LAND gewoon in de supermarkt verkrijgbaar is. Op deze manier wordt de drempel om te genieten van biologische zuivel en kaas, en dus bewuster met ons voedsel bezig te zijn, nog lager. Campina BOER en LAND wordt met aandacht en liefde gemaakt door 140 boerenfamilies in Nederland, die alle ruimte geven aan de natuur. De producten zijn rijk en romig van smaak en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Niet alleen bewust, maar ook nog heel erg lekker dus!

Campina BOER en LAND1

Op 25 mei organiseert Campina een biologische brunch, de ‘Boer en Brunch’, op boerderij Kolluks Hofke in Herpen, gemeente Oss, in Noord-Brabant. Tijdens de ‘Boer en Brunch’ wordt dit biologische boerenbedrijf in de spotlight gezet om ons te laten zien hoe de zuivelproducten van BOER en LAND worden gemaakt. Een mooie gelegenheid om eens te zien waar onze zuivelproducten nu eigenlijk vandaan komen. Casper, onze kinderen en ikzelf zijn ook aanwezig tijdens de brunch en ik mag 5 lezers en hun gezin uitnodigen om met ons mee te brunchen. Het lijkt ons leuk om jullie daar te ontmoeten!

Campina yoghurt

Kolluks Hofke is één van de 40 boerderijen waar de biologische zuivelproducten van Campina BOER en LAND gemaakt worden. We gaan niet alleen brunchen, maar krijgen ook een rondleiding op de boerderij. De kinderen mogen de dieren bekijken, en zien hoe het leven op de boerderij eruit ziet. Na afloop krijg je een leuke goodybag mee naar huis.

Ouders van Nu zal ook aanwezig zijn tijdens de brunch, samen met 5 gezinnen die zij uitgenodigd hebben. Er komt een verslag van de dag in het tijdschrift Ouders van Nu en hier op Zilverblauw.

Campina BOER en LAND

Heb je zin om op 25 mei, vanaf ongeveer 11.00 tot 14.00 uur met je gezin mee te gaan brunchen op boerderij Kolluks Hofke in Herpen? Stuur een mailtje naar anki@zilverblauw.nl en meld je aan! Vergeet niet te vermelden uit hoeveel personen je gezin bestaat en hoe oud je kinderen zijn. We hopen jullie daar te zien!

16 Responses to Ga je samen met je gezin mee biologisch brunchen bij de boer?

 1. Julie 14 mei 2014 at 15:56 #

  Wat een leuk initiatief van Campina, helaas heb ik een bruiloft, dit had me wel erg leuk geleken.

 2. Julie 14 mei 2014 at 15:56 #

  Wat een leuk initiatief van Campina, helaas heb ik een bruiloft, dit had me wel erg leuk geleken.

 3. Karlijn 14 mei 2014 at 16:13 #

  Wat leuk Anki! Er zit ook een mooie gedachte achter, want veel kinderen hebben geen idee waar zuivel vandaan komt. Jammer dat ik zelf geen kinderen heb, want het had me heel leuk geleken om de brunch mee te maken.

 4. Ciska 14 mei 2014 at 16:27 #

  Wat leuk! Helaas werk ik die dag en is dit wel een heul end weg 🙂 Bij ons in de regio was de open boerderijen route een groot succes! Mijn meiden boffen dat ze bij kinderen in de klas zitten die op een boerderij wonen. Erg leerzaam voor mijn “stads”kinders. Veel plezier!

 5. Juliette schuurmans 14 mei 2014 at 20:22 #

  Leuk initiatief! Biologisch eten is ook zoveel keer lekkerder!
  Jammer dat ik geen kids heb.

  Liefs

 6. Sabina 14 mei 2014 at 21:24 #

  Leuk om met kids naar de boerderij te gaan en goed als producten bewust gemaakt worden…maar dit voelt voor mij wel heel commercieel. Zou je deze producten ook op de blog aanprijzen als Campina niet zou sponsoren?

 7. Anki 14 mei 2014 at 21:36 #

  Hoi Sabina, goed dat je zo kritisch bent, want dat ben ik zelf ook als het aankomt op commerciële blogposts. Het is voor mij heel belangrijk dat sponsors aansluiten bij wat ik met Zilverblauw wil uitstralen. Als dat niet het geval is, plaats ik het niet. Het is ontzettend belangrijk voor mij om hier integer mee om te gaan. Dit is de eerste keer dat ik werk met een ‘groter merk’ als Campina, maar mijn ‘regels’ gelden ook gewoon voor hen. Ik wil er 100% achter kunnen staan, het evenwicht moet kloppen. Hoe denk jij over bloggers en commercie? Dank voor je mening!

 8. vanessa 14 mei 2014 at 21:56 #

  Ik heb je gemaild! We zouden het erg leuk en educatief vinden en het zou een kleine herkansing zijn voor n mislukte vakantie bij een Luxemburgse boeren camping. De knuffelkoeien stonden steeds op stal en waren niet erg “aaibaar” en speelmaatjes waren er niet omdat ze meestal alleen gezinnen uit Limburg kregen die toen nog geen vakantie hadden. Nog n longontsteking voor mij erbij en je begrijpt…. niet echt n feestje….

 9. Marieke 14 mei 2014 at 22:19 #

  Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt… Mooi bosje heeft Wolf voor je geplukt!
  En ik ga je mailen, lijkt me erg leuk om erbij te zijn.
  xx

 10. Karen 14 mei 2014 at 23:22 #

  Keitof! Wij hebben helaas nog geen kindjes..

 11. Manon 15 mei 2014 at 10:18 #

  Oh, dat lijkt me superleuk! Mees is gek op de kinderboerderij dus een echte boerderij is helemaal het einde haha 🙂

 12. Anne 15 mei 2014 at 13:10 #

  Wat een super actie! Commercieel of niet, ik vind het juist erg belangrijk dat grote merken ook bewust met onze natuur om willen gaan. Ik ga je mailen 🙂

 13. Caroline 15 mei 2014 at 22:05 #

  Grappig ik vind deze sponsor actie enorm aansluiten bij jou. Mooie foto’s, een dAgje gezin, lekker eten en natuur EN iets om te delen met lezers. Die dan ook weer een keer ineen blad als ouders van nu komen met geweldige foto’s. Het was makkelijker en minder leuk geweest om alleen deze mooie foto’s te posten. Ik hoop dat je een leuke dag zult hebben met leuke gezinnen erbij. Terecht dat men skeptisch wordt over gesponsorde blogpost. Voor mij mede met de drukte van de kids een reden dat ik even wat minder post. Maar dit vind ik 100% OK!

 14. Mevrouw Wispeltuut 21 mei 2014 at 21:18 #

  Onwijs leuk, maar die afstand is niet te doen… helaas.

 15. vanessa 23 mei 2014 at 13:00 #

  Heb je al gekozen? Ik wil even weten of ik de zondag vrij moet houden…

 16. Daphne 25 mei 2014 at 07:25 #

  We hebben er zin in hoor! Er stuiteren hier al een paar blije kindjes rond en het wordt ook nog eens een heerlijk zonnige dag. Leuk!
  Tot straks! 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.