Lomo-saturday

Aan de rand van het centrum van ons dorp staat een huis waar altijd ‘wilde’ bloemen voor groeien. De bewoners strooien bloemzaad , gewoon op de stoep, ze hebben geen voortuin. Geweldig vind ik dat. Deze korenbloem zag ik er een tijd terug, ik fotografeerde ‘m met de fisheye. Meer lomo’s zien? Kijk bij JudithNikkiCasperIrisMireilleMarritMarciaAukje & Sacha. Fijne zaterdag!

p.s. hebben jullie deze post op Bloesem gezien? Ik bloosde ervan!

Some people in our neighborhood are into ‘guerilla gardening’. The most beautiful flowers keep popping up on the sidewalk in front of their house. I love it. I captured this small cornflower with the fisheye. For more lomo-saturday, go check out the blogs of JudithNikkiCasperIrisMireilleAukjeMarcia Sacha and Marrit. Have a nice saturday!

Did you see this post on Bloesem by the way? It made me blush…

, , ,

8 Responses to Lomo-saturday

 1. Tess 22 oktober 2011 at 15:13 #

  Ze heeft groot gelijk, ik vind je ook een van de beste Nederlandstalige blogs! Go Anki go! 😉

 2. Sacha (maarnietvangrijs.blogspot.com) 22 oktober 2011 at 15:31 #

  Leuke foto! En dank voor de uitleg over de sprocket holes! Het is dus steeds mijn eigen schuld dat de foto’s ‘mislukken’….. En Bloesem heeft absoluut gelijk vind ik!

 3. Marcia Furman 22 oktober 2011 at 16:58 #

  <3

 4. mireille 22 oktober 2011 at 17:25 #

  Mooi compliment zeg.
  Leuk wilde bloemen tussen de stoeptegels!

 5. Iris Vank 22 oktober 2011 at 18:42 #

  Gaaf hoor, de tekst op Bloesem. En dik verdiend natuurlijk. 🙂

 6. Suzanne 22 oktober 2011 at 20:08 #

  Heerlijk, zo’n straattuintje.
  Blozen mag, maar is ab-so-luut onnodig: je hebt het compliment van Bloesem dubbel en dwars verdiend.

 7. Jolanda 23 oktober 2011 at 05:35 #

  Wow, ik ben dol op geveltuintje (of stoeptegeltuintjes).

 8. yvon 23 oktober 2011 at 13:06 #

  hoi anki,
  wat een te gekke blog heb je! heel inspirerend! ik heb een vraagje; wij zijn druk op zoek naar een mooie houtkachel om de koude winter door te komen. ik zag in de 1001 woonideeen post een super houtkachel bij jou staan. kun je me tippen waar deze te koop is en welk merk het is? alvast veel dank en veel succes met je blog!! groetjes yvon

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.