Count your blessings

Ik werd deze week blij van:
Gerookte zalm en sushi. Hoewel ik eigenlijk zelden vis eet (we eten over het algemeen vegetarisch) had ik al maanden zin in gerookte zalm. Het mag eindelijk weer, dus deze week sushi én een broodje gerookte zalm voor mij! Verder werd ik blij van Mus’ eerste keer in de draagzak naar buiten, de mooie foto’s die ik maakte van Casper met Mus en Wolf en de kwark met fruit die ik op aanraden van de kraamverzorgster elke avond eet. En ik werd en word blij van al jullie lieve reacties steeds; ik heb zelf even niet zoveel tijd om alle blogs bij te houden en ondanks dat blijven jullie allemaal zo massaal reageren hier; super! Wat maakte jullie blij afgelopen week?

Happy things last week:
Finally smoked salmon and sushi after 9 months, hurray! Mus’ first time in the baby carrier. Beautiful photo’s from my men and healthy desserts. And all of your sweet reactions here on my blog; thank you so much! What were your happy things last week?

23 Responses to Count your blessings

 1. marjan 22 mei 2011 at 17:11 #

  Jouw blogs maken mij blij iedere keer weer, echt! 🙂

 2. tessa Hop 22 mei 2011 at 17:34 #

  wilde net schrijven dat ik blij word van jouw blog. zie dat ik hierin niet de enige ben. wat ik ook niet had verwacht. verder word ik ook blij van mijn eigen blog met mijn lieve kindjes, en de verwachting op de derde heel erg snel…

 3. Zoet & Zo 22 mei 2011 at 18:05 #

  Oeioeioei, wat een mooie foto van je drie mannen!

 4. Anneke 22 mei 2011 at 18:30 #

  Mooie foto’s, ook die van je vorige post! Zelf werd ik afgelopen week blij van: afwassen samen met mijn oudste dochter (die uit zichzelf vroeg of ze me ergens mee kon helpen), de tuin die steeds meer op een cottage-tuin begint te lijken, een uurtje knutselen met kinderen op school, de pioenroos die bijna bloeit, … Er is zoveel moois en fijns om van te genieten!

 5. mireille 22 mei 2011 at 18:35 #

  Wat waanzinnig die foto van de mannen…
  een juweel!
  Hier komt ie weer mijn blijlijst:
  * De bloemen in huis deze week
  * De tuin waar alles zo lekker kleur krijgt.
  * De zon.
  * 12 Jaar getrouwd zijn met de leukste man ever.
  * Winkelen met Djuna
  * De vogelkussens die ik niet kon weerstaan.
  * De volwassen gesprekken die ik had met Ziggy
  * De vakantieplannen die we maakte.
  * De galerie’s die we bezochten (wat een prachtige kunst)
  * Het tapa’s restaurant waar we vandaag waren.
  * Het heerlijke Spaanse biertje wat ik daar dronk (vakantiegevoel)
  Dat was t denk ik wel zo ongeveer.
  Geniet van deze nieuwe week!!!

 6. 100%heppie 22 mei 2011 at 19:02 #

  Prachrige foto van je drie mannen ! Koester je mooie momenten !

 7. Toaske 22 mei 2011 at 19:37 #

  Een heleboel dingen eigenlijk. Het jarige meisje dat zo enthousiast jarig was, de zon, lekker eten, knuffels, fietsen, wandelen et cetera.

 8. Jolanda 23 mei 2011 at 04:05 #

  Mijn eetbare achtertuin, mijn zelfgeplukte spinazie (van mijn eetbare achtertuin) en last but not least: het lopen van een 5k.

 9. Wien 23 mei 2011 at 07:13 #

  Ah, zo schattig, Mus is een draagzak. Ik werd blij van de logeerpartij van een vriendin die ik al bijna 20 jaar ken 🙂

 10. Marlous 23 mei 2011 at 08:03 #

  Een heerlijke dag samen op stap (wat we al eeuwen niet gedaan hadden sinds de verbouwing…ow en laat ik de vakantie niet vergeten…;-) Maar toch! Haha!)

 11. MiM 23 mei 2011 at 09:53 #

  Ik werd blij van de beslissing minder te gaan werken, van mijn kinderen (duh, standaard, maar ik heb echt genoten van kijken naar ze) en van mim-momentjes. Liefs MiM

 12. ysabje 23 mei 2011 at 10:09 #

  zo slank dat je weer al bent! je ziet er goed uit!

  ik werd blij van de efteling, de manier waarop mijn oudste het woord ‘paddestoel’ uitspreekt, het enthousiasme van mijn 8maandenzoontje als hij zichzelf kan rechttrekken in de box en de manier waarop hij dubidoebadie zegt.

 13. Miss T 23 mei 2011 at 11:34 #

  O hier krijg ik zo’n trek van!
  Yummie!

 14. MUS 23 mei 2011 at 12:11 #

  hier ook geen vleeseter maar die zalm had ik ook het meest gemist denk ik… iig zijn die tekorten al ruimschoots ingehaald. en zou nu eerlijk gezegd dan ook wel een lekker koud biertje lusten hoor…
  tja kraamhulp en fruitkbakjes die 2 horen bij elkaar.

  ps mooie draagzak heb jij! gebruik zelf een tricotti, maar vind haar er nu nog zo onhandig inliggen voor mijn gevoel.

 15. Judith 23 mei 2011 at 14:33 #

  Prachtig!

  Ik werd vooral blij van mijn weekendje weg met zuslief en daarna van het thuiskomen bij Thijs en de kinderen. Dubbel blij van één gebeurtenis, het kan niet mooier 😉

 16. Wien 23 mei 2011 at 16:22 #

  PS. Wat voor een draagzak is dat? Een vriendin is op zoek naar een draagzak voor haar nog in de buik zittende dochter. Misschien kan ik haar een tip geven?

 17. Anki 23 mei 2011 at 16:48 #

  @Wien het is een babybjorn, een van de meest ‘bekende’ draagzakken die er zijn. Ik heb deze nog van Wolf. Een tijd terug heb ik eens actief gezocht naar een andere, zo’n doek ofzo, omdat veel gebruikers daar vaak enthousiast over zijn, maar voor de meeste doeken blijk ik te ongeduldig. (moet je knopen enzo) De babybjorn is een makkelijk te gebruiken drager. Als je ‘m google’t, vind je ‘m zeker. Liefs!

 18. Bloem 23 mei 2011 at 17:56 #

  Ik word iedere keer blij van jouw blog..:-)
  Wat klink je heerlijk gelukkig met je mooie mannen
  Heerlijk dat je al weer lekker kunt wandelen en genieten van al het moois 🙂

 19. Lotte 23 mei 2011 at 19:13 #

  Ik ben erg blij en vooral ook opgelucht dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt om wat minder te gaan werken en daarmee wat meer tijd te gaan maken voor de zaken waar ik echt heel veel plezier aan beleef en zo hopelijk de balans terug te kunnen vinden.

 20. Liene 23 mei 2011 at 20:01 #

  Oh, zo fijn, zo lief klein babietje zo lekker dicht bij je. En die beker die je bij Piet Hein Eek hebt gekocht, blijf ik super vinden.

 21. Wien 24 mei 2011 at 06:40 #

  Bedankt voor de info Anki! Zij was in eerste instantie ook opzoek naar een doek, maar had daar haar twijfels over. Ik zag deze en dacht: ziet er goed uit! Dat kan natuurlijk ook door de inhoud komen 😉 Ik speel de info door, nogmaals dank!

 22. Hanneke 24 mei 2011 at 07:18 #

  Toch nog even terugkijken op de week hoor! Doe ik altijd graag even hier. Ik werd heel erg blij van het afgerond hebben van een vervelende klus op mijn werk, het superleuke verjaardagstuinfeest van mijn vader die 60 was geworden, dat de taarten die ik daarvoor had gebakken erg in de smaak vielen en thee drinken in de tuin bij een vriendin die bijna moeder wordt.

 23. Evelyn 24 mei 2011 at 15:26 #

  Oh heerlijke foto’s weer! Die van jou met Mus, lijkt me erg fijn om zo je kind rond te kunnen dragen. Krijg je er geen last van je rug van?
  Wat mij vooral blij maakte is: 3 jaar getrouwd zijn met Boes en dat samen vieren op Ameland afgelopen weekend. Oh ja en we hebben nieuw raamfolie met (berkachtige) blaadjes, leuk!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.