Count your blessings

Fijne dingen deze week:
Met de baby in de buik lijkt nog steeds alles goed te gaan, al maakt hij weinig aanstalten eruit te willen komen, helaas. We hebben de box in elkaar gezet (kon ik eindelijk zien hoe het boxkleed staat; ben tevreden!) en samen met Wolf heb ik Japanse ballonnen aan de kroonluchter gehangen, zodat de baby daar straks mooi naar kan kijken als hij in de box ligt. Met vriendin Iris ging ik een hele dag winkelen in de hoop dat de bevalling zou beginnen, dat werkte de vorige keer bij Wolf uitstekend namelijk. We hadden een erg leuke dag, maar de baby bleef binnen.
Verder genoot ik van mijn eerste vrije koninginnedag in 16 jaar. We vonden schatten op de vrijmarkt in ons dorp. Voor Wolf een draak en voor de baby twee retro neon-speelgoedjes. Daarna zaten we nog even gezellig in het park met vrienden. Afgezien van het wachten was het weer een fijn weekje. Waar werden jullie blij van afgelopen week?


What made me happy last week:
Baby in the belly’s still doing fine. Unfortunately, he still doesn’t seem to wanna come out yet, which leaves us with nothing to do but wait. With friend Iris I went shopping for a whole day, but even that didn’t encourage the little boy. (Wolf was born after a day of shopping) We assembled the secondhand playpen we bought a while ago, so I could finally try the playmat I made. I’m happy with the way it turned out. On my first free Queensday (our national holiday) in 16 years we went to the fleamarket in our small town and found Wolf a dragon and the baby two vintage neon-toys. After that, we sat in the park with friends and enjoyed the sun. It was a pretty nice week, besides the waiting. How was your week?

, , , ,

27 Responses to Count your blessings

 1. Fienke 1 mei 2011 at 17:25 #

  beebie wachtte gewoon nog op die box en fijne ballonnen, wedden?

 2. mireille 1 mei 2011 at 17:35 #

  Mooi de box en ballonnen!
  Ik werd heel blij
  van het spetterende koninginnen feest van gisteren.
  Alle vrienden weer eens uitgebreid gezien en gesproken
  en heerlijk veel en hard gelachen!

  (wie weet vannacht ik zal voor je duimen)

 3. 100%heppie 1 mei 2011 at 17:37 #

  Wat een prachtige kamer hebben jullie ! Mooie box ook. Leuk idee van de Japanse ballonnen. Succes met de laatste loodjes !

 4. Chez Chouke 1 mei 2011 at 18:02 #

  van op koninginnedag de drukte van de stad ontvluchten en in te ruilen voor de weide stilte van de polder…en bijna geen mens tegenkomen!

 5. arnika 1 mei 2011 at 18:22 #

  Wat een mooie week, alleen jammer dat de baby zich nog niet heeft laten zien. Deze week, vast en zeker! Ik duim met je mee! Die neon speeltjes zijn wel een tegekke vondst

 6. Annemiek 1 mei 2011 at 18:54 #

  Oeh, baby nog steeds in de buik? Staat mooi, het boxkleed!

 7. Wien 1 mei 2011 at 19:04 #

  Wauw, gave box!!!

  Ik werd blij van het moment dat mijn ouders weer terug kwamen van vakantie! Twee dagen daarvoor was ik met spoed met hun hond naar de dierenarts gegaan, hond zag er ziek uit en hield veel vocht vast (waarschijnlijk een acute ontstekingsreactie). Dacht serieus dat hij erin zou blijven en dat terwijl mijn ouders er niet waren! Gelukkig lijkt het nu wel weer beter met hem te gaan.

 8. Mama van vijf 1 mei 2011 at 19:06 #

  Wat een leuke ballonnen. Heb je soms het adresje waar ze die verkopen? Trouwens echt een super huis heb jij.

 9. Debora 1 mei 2011 at 19:23 #

  Over het algemeen herinneren maar weinig mensen zich hun babytijd, jouw baby is vast geen uitzondering daarop. Het is zooo prachtig en als ie zich dan ooit rot voelt zou hij kunnen terugdenken aan zijn heerlijke tijd in de box met ballonnetjes erboven. Succes: met wachten of met bevallen…

 10. Iris Vank 1 mei 2011 at 19:23 #

  Wat een leuke Blessings-plaatjes weer. Die rommelmarktvondsten zijn fan-tas-tisch! Ik was te laat voor leuke dingen…

 11. Saskia 1 mei 2011 at 19:26 #

  Mooi zo de box met de japanse ballonnen erboven aan de kroonluchter!
  Ik was heel blij dat we de Bugaboo nog niet hadden weggedaan (gipsbeentje-vervoer) en dat we een hele mooie koninginnedag hadden met mooie vondsten!
  xoxox

 12. marie 1 mei 2011 at 20:37 #

  Ik werd blij van mijn twee oudste kindern die moesten lachen met de jongste die gekke kuren deed en genoot van de andacht van grote broer en zus!
  Ik heb die ballonnen ook hangen, leuk hé.
  Ik heb de mijne gekocht via PSikhouvanjou, zeer leuke webshop.

  Hopelijk komt de baby snel kijken, hiçj weet nog niet wat hij mist, zo’n gezellig nest om in geboren te worden!!

  Marie x

 13. Anki 1 mei 2011 at 20:46 #

  @Mama van vijf Je kunt ze bestellen bij een nieuw avontuur: http://www.eennieuwavontuur.com/c-661985/japanse-ballonnen/

  Liefs voor allen!

 14. Julia - rock that horse 1 mei 2011 at 21:16 #

  Mooi allemaal, zeg. Vooral het boxkleed ziet er super uit. Heel origineel!
  Geen koninginnedag-baby dus. Dan wordt het een mei-kindje. Een klein stiertje. Leuk. Succes!

 15. Ysabje 1 mei 2011 at 21:40 #

  trappenlopen zou ook helpen, zeggen ze. bij mij duurde het nog 11 dagen na de uitgerekende datum. Een vriendin zei me ‘s middags: jij ziet er niet uit alsof je vandaag zal gaan bevallen. twintig minuten later was het zover en begon de miserie… 🙂

 16. elianne 2 mei 2011 at 05:41 #

  die laatste loodjes, iedere dag klik ik verwachtingsvol op je blog maar geen baby ( wel mooie plaatjes ) Mei is wel een mooie maand om geboren te worden.

 17. Martine 2 mei 2011 at 08:17 #

  Jongens die lang op zich laten wachten, zijn de allerleukste!
  Echt! 😉

 18. Nicole 2 mei 2011 at 09:07 #

  Wat een prachtige plaatjes. Lekker fris, met mooie kleuren!

 19. SophieSweetVintage 2 mei 2011 at 10:11 #

  Wat een mooi huisje hebben jullie toch! Het boxkleed is echt super, wow!

 20. Evelyn 2 mei 2011 at 11:16 #

  Wat een mooie vondsten hebben jullie gedaan, leuk! Die box vind ik ook tof trouwens zo mooi rond. Je boxkleed staat er prachtig in. Zo duurt het wel lang hè, dat wachten op de baby, sterkte met de laatste loodjes!

 21. Hanneke 2 mei 2011 at 11:25 #

  Ik werd blij van mijn nieuwe naaimachine (:D), het nieuwe stuk tuin dat we in bruikleen hebben genomen van de NS, de bakken die ik gemaakt heb voor de te zaaien groenten, de basilicum en peterselie die ontkiemd zijn, BBQfeestje bij een vriendin (mét lekkere vegetarische dingen) en de zon, onder andere.. 😉

 22. Bloem 2 mei 2011 at 11:59 #

  Wat een mooi boxkleed!
  Iedere week lees ik je ‘rubriek’ en iedere keer als ik ‘m lees, neem ik de afgelopen week weer even door. En iedere week ben ik zo blij met de kleine dingen die er in de week gebeuren; kinderen die heerlijk samenspelen, het mooie weer, de glimlach, de knoppen aan de bomen en bloemen, etc. Kortom het is goed om even stil te staan bij al het moois wat er om ons heen is en gebeurt. Het lijkt zo gewoon maar het kan ook heel bijzonder zijn!
  Succes met de laatste dagen met beeb in je buik!

 23. Mss T 2 mei 2011 at 12:05 #

  Als baby eindelijk die box en de balonnen ziet heeft ie vast spijt dat ie zolang binnen is gebleven!!! 🙂

  Duimen hoog voor een heel vlotte (thuis)bevalling in de zéér nabije toekomst!

 24. Merel 2 mei 2011 at 16:06 #

  Mijn week was een hele fijne vakantie week, vol met verrassingen en zonder verplichtingen. Ik kijk uit naar je volgende Count your blessings… dan tel je vast 2 kinderen!

 25. Wendel 3 mei 2011 at 06:41 #

  Dat boxkleed staat echt goed! Fijn dat je nog mobiel genoeg bent om toch even een vrijmarkt af te struinen. Leuke vondsten!

 26. Tolliez 3 mei 2011 at 13:09 #

  issie er nu NOG niet????????????

 27. Emma 11 oktober 2012 at 12:30 #

  Hallo Ankie,

  Ik ben een trouwe lezer van je blog en kijk altijd uit naar de nieuwste zaken die worden gepost.
  In mei ’13 verwachten we onze eerste baby en we hebben ook een ronde bopitabox aangeschaft. Ik vroeg me af of je van het boxkleed een partoon hebt, hoe ben je eraan begonnen?

  Groeten uit Gent,

  Emma

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.