Susan Bijl

Ik waardeer elke reactie die ik hier op mijn blog krijg. Waar ik vorig jaar begon met bloggen als een soort ‘document’ voor mezelf, niet verwachtend dat er veel mensen geïnteresseerd zouden zijn in de dingen die ik doe in het dagelijks leven, merk ik dat mijn blog nu steeds meer een platform wordt, waar leuke, lieve en inspirerende mensen reageren. Soms krijg ik reacties die extra bijzonder zijn. Zoals vorige week, van Sabrina. Zij schreef dat ze de tassen van Susan Bijl echt iets voor mij vond. Ik had Susan Bijl’s naam wel eens gehoord, maar kende de tasjes nog niet. Het was een schot in de roos van Sabrina. Wat leuk dat iemand die me niet ‘in real life’ kent, zo goed kan inschatten wat ik leuk vind! In gedachten noteerde ik de tas op mijn ik-ben-bijna-jarig-en-word-30-cadeaulijstje. Maar vrijdag, in mijn ‘One of those days’-humeur, besloot ik dat ik mezelf ook best een cadeautje mocht geven en bestelde ik een Susan Bijl-tasje. Zaterdag was ‘ie al binnen. (je kunt de tasjes héél klein opvouwen, dus ze zijn ideaal als ‘tas-in-tas’ voor boodschappen enzo) Er zat ook een mooi vormgegeven krant bij, ter ere van het vijfjarig bestaan van de tassen. Ik hou van mooi vormgegeven kranten, héérlijk voor mijn humeur, dit cadeautje voor mezelf! Dank Sabrina, voor de goede tip en dank ook aan alle andere lezers en reageerders van dit blog, voor al jullie reacties, inspiratie en lieve woorden.

When I started this blog, just as document for myself at first, I never thought so much nice and inspiring people would be interested in my daily life. Every reaction on this blog is special to me, but sometimes there are reactions that just hit it. Like Sabrina’s reaction last week, about the Susan Bijl-bags. Sabrina wrote she thinks I would love this bags, and she was SO right. When I was in the One of those days-mood, I decided to order one. The bag can be folded, so it’s ideal to carry around in my normal bag. The package arrived on saturday and it made me so happy! What a beautiful bag. Thanks Sabrina and thank you blogreaders, for all your sweet words and inspiration!

, ,

15 Responses to Susan Bijl

 1. Linda 19 april 2011 at 17:28 #

  Ahhhhh, lief blogje. Idem dito!
  En mooi tasje. I love opvouwbare tasjes…

 2. marie 19 april 2011 at 17:29 #

  het is dan ook een hééééle mooie blog, met een super inspirerend interieur en het geeft een gezellig gevoel.
  Blijf zo voort doen!!!
  I love it!

  groetjes uit belgie
  marie

  ps: stiekem hoop ik ook om zo’n blog te starten, maar ik durf ni goed 😉

 3. Iris Vank 19 april 2011 at 18:26 #

  Wat een lieve blogpost! En een geweldig tasje, maar dat terzijde.

 4. mireille 19 april 2011 at 18:39 #

  Oh je hebt ook precies een goeie kleur gekozen…
  ze zijn leuk de SB tasjes!
  Daar gaan er nu vast ook ineens een
  heleboel van verkocht worden 😉
  (leuke die skateboard hond kaart)

 5. Hoepzika! 19 april 2011 at 19:04 #

  Mooi hoor, blogpost en tas. Ik hou ook van zulke handigheden: oproltasjes…

 6. Doinja 19 april 2011 at 19:51 #

  Is echt geen moeite hoor… ik word altijd erg vrolijk van het lezen en gluren hier! Hartelijk dank daarvoor! 😉

 7. Bloem 19 april 2011 at 20:11 #

  jouw blog is iedere keer een feestje om te lezen, dus kom ik hier graag kijken. Ook al verschillen onze levens en huizen veel. Misschien juist wel daarom 😉
  Enne, goed idee om jezelf ook eens een kadootje te geven!

 8. sandra 19 april 2011 at 20:13 #

  Het is altijd leuk om even bij jou langs te komen lezen! Van jouw kleurige blog word ik altijd vrolijk.
  En ja, dat tasje is helemaal jou!

 9. Jojo 19 april 2011 at 21:20 #

  Dan zet ik ook maar even een reactie neer. Via via kwam ik laatst op jouw blog terecht en ik word iedere keer helemaal blij van je kleurrijke foto’s!

 10. Barbara 20 april 2011 at 07:09 #

  Inderdaad hele leuke tasjes zeg! Heel kleurrijk….net als jouw blog!

 11. MiM 20 april 2011 at 07:34 #

  dank voor de tip! Je hebt een heerlijke blog om te lezen!

 12. Sabrina 20 april 2011 at 09:06 #

  Hahaha, je hebt er geen gras over laten groeien! leuk he!? Blij dat het inderdaad een schot in de roos is. Ik vrees dat we zo ongeveer dezelfde smaak hebben, ik zie items in je huis die ik al heb, wil hebben of waar geen mogelijkheid(stonestove!!!)voor is in mijn huis.
  Nou goed misschien nog een tip voor het ik-ben-bijna-jarig-en-word-30-cadeaulijstje.. Leaves, Richard Hutten. Ik ben benieuwd?!
  Liefs

 13. sonia 20 april 2011 at 14:25 #

  mooi, tas, blog, huis, kind, alles (op willekeurige volgorde!)

 14. ilse 20 april 2011 at 21:25 #

  Ik kwam hier terecht iets voor Kerst via Bloesem en ben sindsdien blijven hangen. Van jouw blog word ik gewoon vrolijk! Trouwens manlief kocht pas een Kultbag en daar zat ook een prachtig boekje bij 😉

 15. julia - rockthathorse 21 april 2011 at 08:01 #

  Die moet ik ook hebben! Ben namelijk ook bijna jarig, hehe!
  Veel succes alvast met de bevalling – zet ‘m op!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.