One of those days…

Vandaag is het zo’n dag dat ik een beetje baal. Baal, omdat de baby niet meer is ingedaald maar weer helemaal beweeglijk boven mijn bekken ligt, waardoor mijn middenrif zeer doet. Baal, omdat ik leuke creatieve dingen wil doen, maar niet weet wat en er eigenlijk ook geen energie voor heb. Baal, omdat ik de goed gecamoufleerde kwallen tegenkwam in de supermarkt en daar wederom van overstuur was. En baal, omdat Wolf elke dag zo moe uit school komt en dan zoveel moet huilen en zeuren en ik dat heel zielig vind voor hem, maar ook wel een beetje voor mezelf. Dus daarom: kijk eens wat een mooie, kleurrijke nieuwe sokken ik heb! Wat een heerlijke cruesli met fruit ik maakte, in een mooi bakje! (daar kan ik zo van genieten, van me omringen met schoonheid, zelfs waar het aankomt op bakjes en sokken) Kijk eens hoe mooi kleurrijk mijn lieve, zo ontzettend moe zijnde zoon op onze bank ligt en zie hoe prachtig onze nieuwe Studio Haikje-raamfolie is geworden. Ik ben er zo blij mee allemaal! Zomaar op een vrijdag even mijn zegeningen tellen is helemaal niet zo verkeerd.

(Bonusmateriaal: kijk naar de onderste foto en zie mijn buik in het raam. Jeetje, hoeveel groter gaat ‘ie nog worden??)

I had a bit of an off-day today, so I took some colorful pictures to cheer myself up. Hoping for a better day tomorrow.

, ,

31 Responses to One of those days…

 1. Mammalien 15 april 2011 at 16:52 #

  Nounou, die labels, dat klinkt wel erg hard (-; Buik is inderdaad behoorlijk! Als beeb nou even wil indalen scheelt dat al enorm, al was het maar dat hij dan een stukje afzakt…

 2. Mammalien 15 april 2011 at 16:53 #

  Mooie dingen trouwens hoor, ik kan daar ook blij van worden. En sterkte met de laatste loodjes van de zwangerschap!

 3. Hutsefluts 15 april 2011 at 17:00 #

  Maar inderdaad wel een hele mooie kleurrijke baaldag.
  Gewoon lekker zuchten en morgen is alles beter!
  (vaak herhalen, dan werkt het vast).

 4. marjan 15 april 2011 at 17:02 #

  Balen van het balen, maar soms gebeurt dat gewoon. Ik heb gezien dat jullie weer een geweldige weersverwachting hebben voor het weekend dus dan lukt de rest ook wel. Wij hebben de slechtste Spring on record geloof ik: max 11 graden de volgende 6 dagen of zo… 🙁
  Die raam folie is overigens heel erg geweldig, leuke website ook! En die cutie Wolf omringd door alle warme kleurtjes: Yum! 🙂
  Marjan/ Seattle

 5. sandra 15 april 2011 at 17:20 #

  gewoon one of those days, dat hebben we allemaal wel eens. Geweldig leuk die raamfolie en ja, dat is een heel indrukwekkende buik die daar weerspiegeld wordt.
  Dus je omringen met veel mooie dingen en af en toe even met Wolf knuffelen en dan komt het vast weer goed.
  Een heel fijn weekend gewenst.

 6. Petra 15 april 2011 at 17:41 #

  Kom net, nou ja net, bij optreden van Daniël Lohues vandaan en heb ‘prachtig mooie dag’ in mijn hoofd. Maar daar heb jij natuurlijk niks aan. Hup, lekker met die mooi gesokte pootjes omhoog en lekker laten verwennen. Goed weekend!

 7. Iris Vank 15 april 2011 at 17:50 #

  Ik voelde me vandaag al werkend net een zombie (slaapgebrek), dus misschien is de baaldag regionaal bepaald? 😉

 8. Annemiek 15 april 2011 at 17:52 #

  Mooi hoe je op zo’n baaldag je zegeningen telt. Dat kunnen alleen positieve mensen. Good for you! Laat je inderdaad lekker verwennen. Een stralend en zonnig weekend gewenst!
  x

 9. Janne 15 april 2011 at 18:19 #

  Ach soms baal je gewoon even lekker, hoort er ook bij toch!!
  Mijn oudste kinderen kwamen ook altijd zo moe uit school, en die hield ik regelmatig lekker de middagen thuis. Dat was een stuk gezelliger, en dan deden ze soms ook nog wel eens een middagtuk 😉

 10. Bloem 15 april 2011 at 18:45 #

  ook hier erg vermoeide kindjes aan het einde van de dag en dat valt soms niet mee, voor niemand..
  Mooi dat je wel de mooie dingen kan blijven zien en dat je daar van kunt genieten.
  Fijn weekend!

 11. Marrit 15 april 2011 at 18:48 #

  Oja, zo’n soort dag. Zorg maar goed voor jezelf. Is Wolf een HSP/nieuwetijdskind? Ik koppel hierbij even twee dingen aan elkaar: elke dag moe na school (veel prikkels) en laat geboren (zulke gevoelige kindjes willen soms liever lekker veilig binnen in de baarmoeder blijven dan de wereld in).

 12. Marjolein 15 april 2011 at 19:10 #

  BIG smile!
  Al met al is het eigenlijk best oké.

 13. Soraya 15 april 2011 at 19:18 #

  Haha, cute socks!
  Dat folie is te gek!
  En je lieve zoon… ach gos… ik vind dat ze de schooltijden voor de kleintjes moeten aanpassen. Ik had ‘t ook altijd zo met m’n dochter te doen, zo jong en dan de hele week naar school, wie heeft dat nou verzonnen?
  Vervelend voor je trouwens, dat je pijn hebt. Waren de laatste loodjes maar wat makkelijker door te komen..
  Sterkte!!

 14. sillie 15 april 2011 at 19:23 #

  ik hield mijn grotere kinderen op die leeftijd gerust eens een middagje of dagje thuis hoor, lekker muiten ehmmm en uitrusten natuurlijk 🙂
  En jammer van dat indalen, daar hadden mijn babytjes vaak ook moeite mee, gelukkig zijn ze allemaal wel normaal geboren, behalve mijn laatste dat was een dwarsligger en overdwars komen ze er echt niet uit 😉 dus dat was een geplande keizersnede, omdat mevrouwtje vanaf week 28 dwars lag.
  hoou je taai! en fijn weekeinde 🙂

 15. Doinja 15 april 2011 at 19:45 #

  Hee Anki, hoe is het..?! Is de baby al geboren..?! 😉
  Hopelijk heb je nu een glimlach op je gezicht..!

 16. dinges 15 april 2011 at 19:51 #

  Als je nog een keer zo klaagt, ben je gewoon mijn vriend niet meer!
  Haha, nee hoor, het leven met een peuter, hormonen e.d. zijn gewoon soms zwaar.
  Straks wordt het een gezellige boel daar in dat mooie huisje.

 17. Liesbet 15 april 2011 at 20:16 #

  Ah ja, kleurrijke sokken en bakjes, daar ben ik ook heel gevoelig voor. Voor baaldagen trouwens ook, dus ik leef helemaal met je mee.
  Happy thoughts and lots of sunshine

 18. Arnika 15 april 2011 at 20:26 #

  dat klinkt ook allemaal erg vervelend, gelukkig zie je de mooie dingen ook nog door zo’n dag heen!

 19. nina 15 april 2011 at 20:28 #

  Ik had precies zo’n dag vandaag! Maar kwam er niet aan toe mezelf op te vrolijken met mooie dingen (was al blij dat ik het huis weer een heel klein beetje ont-puind kreeg na een dag waarop ik Rosa wel tien keer volledig heb moeten verschonen/schone kleren vanwege eindeloos gespuug en aanverwante vieze dingen. Ben ook nog eens de hele week alleen met ons beetje zieke en jengelige meisje want vriend zit heerlijk op conferentie in Toscane, en de nachten… pff. Nou ja, nog twee dagend… Maar ik begrijp het dus helemaal! 😉

 20. Imke 15 april 2011 at 20:33 #

  Hoi! Van de week je blog gevonden, er veel van gelezen, want: zo fris, zo licht, zo creatief, zo inspirerend! Enorm genoten, dus ga zo door! Fijn weekend en geniet van de zon, groetjes!

 21. Carla 15 april 2011 at 20:34 #

  Sorry, moest toch even glimlachen om je tags…: chagrijnig, doe normaal, stel je niet aan. Mooi om te zien hoe je toch weer (zoals altijd) de zonnige kant kan zien aan het eind van je post. En die kwallen: met een grote boog omheen de volgende keer.
  Liefs, Carla
  P.s.: ik heb dat ook, die afwijking dat ik zo van mooie dingen kan genieten en ook perse mijn yoghurt met fruit in een mooi bakje wil.

 22. Saskia 16 april 2011 at 07:36 #

  O jee, ik hoop dat beeb gauw gaat zakken! Gelukkig baal je wel op een kleurige manier ;)!
  Sterkte!
  xoxox

 23. nina 16 april 2011 at 11:48 #

  Haha, ik moet trouwens wel even lachen om je tags ‘doe normaal’ en ‘stel je niet aan’;). Tis toch niet erg als je leven even een dagje niet hallelujah is? Dat is juist normaal! (en zeker zo helemaal aan het einde van je zwangerschap)
  Ik ken het wel een beetje hoor, dat je eigenlijk vindt dat het niet ‘mag’, even een baalmoment hebben. Toen ik heel graag zwanger wilde raken maar het niet meteen lukte dacht ik: ‘als ik toch maar zwanger raak dan ga ik alleen maar heel erg blij zijn en genieten, en word ik vooral niet zo’n zeikerd die het allemaal zo zwaar vindt. Maar ja, al in de eerste maanden toen ik zo’n beetje fulltime geveld door migraine op de bank lag moest ik daar wel een klein beetje van terug komen… 😉 (Al geniet ik ook wel enorm en ben me er ook echt van bewust dat ik dat maximaal wil en moet doen. Maar soms, zoals na vier nachten veel en veel te kort slapen… Ach, dan is het echt niet raar als dat genieten even in de standby-stand gaat.
  Dus doe maar lekker normaal en stel je vooral even een beetje aan… Weet zeker dat het grote zegeningen tellen heeeel snel weer gaat beginnen! (binnen een week of twee toch zeker? ;))

 24. Hiskia 16 april 2011 at 15:14 #

  moest een beetje lachen om je tags 🙂 succes met alles, hoop dat de zon snel schijnt, wolf minder moe is & de baby gelokt wordt om eens meer naar die mooie sokken te kijken 😉

 25. Mss T 16 april 2011 at 19:18 #

  O zooo herkenbaar: iéts willen doen, niet weten wàt en er eigenlijk ook de energie niet voor hebben. Dat kan mij – én manlief – zo op de kast krijgen! 🙂

  Je tags zijn grappig, je kousen zijn leuk, je cruesli met fruit doet me spontaan honger krijgen, je snoezelende zoon is vertederend, je raamfolie is inspirerend, het bankje voor je raam is super, en je buik… is – hoewel vast zwaar en lastig nu – de aankonding van nieuw leven.

  Zelfs op een baaldag slaag je er dus in een super-post te brengen. Petje af.

 26. julia - rockthathorse 16 april 2011 at 21:10 #

  Je baalt wel op de meest kleurrijke en mooie manier. Dit zouden meer mensen moeten doen ( mezelf inbegrepen) dank voor de inspiratie!

 27. Merel 17 april 2011 at 08:51 #

  Och… die tags… Aai over je bol!!

 28. prentje 17 april 2011 at 17:18 #

  Ha, ik word er ook gelukkig van om me te omringen met mooie spulletjes, zoals een mooi bakje om cruesli uit te eten. Daarom geniet ik ook zo van jouw foto’s. Maar andersom werkt het helaas ook; ik word ongelukkig in een lelijke omgeving…

 29. Nienke 18 april 2011 at 09:26 #

  Ik bewonder je: dat je met zoveel dingen om van te balen of overstuur van te zijn (heel begrijpelijk, niets om jezelf hard voor toe te spreken) je weer kunt richten op alles wat je wél vrolijk en gelukkig maakt. Dan is er niets materialistisch aan als dat dan spullen zijn. 😉 Je vóelt je ook het meest thuis op een plek waar je omringd wordt door spullen en ‘prullen’ die bij je horen, waar een verhaal of gevoel achter zit, enz enz.

  En wat is dat toch met die kwallen..? Valt daar niets tegen te doen? (Zijn het steeds dezelfde?) Een keer hard terugsteken?
  Sterkte daarmee. Kwallen weten helaas niet beter dan hoe ze zijn.
  Bedenk maar dat het in feite weinig méér dan slappe wezens zonder ruggengraat zijn. 😉

 30. Kym Maxwell 18 april 2011 at 12:48 #

  Hope you have a better day, Im so excited about your baby!!!

  I love your new flickr account xx Kym

 31. Wendel 18 april 2011 at 19:43 #

  Inderdaad wel een beetje zielig voor jou! (en voor Wolf). Ik vind het eigenlijk heel gezond om afentoe eens lekker bij de pakken neer te zitten. Trouwens, ik vind dat je jezelf wel heel goed er boven op helpt door de kleine mooie dingen te zien (zoals mooie sokken)!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.