Lomo-saturday

De eerste foto’s van mijn Popcam. Wat een gave gadget! Een goede aanwinst in onze lomo-collectie. Ik vind bijna alle foto’s van het rolletje de moeite waard. Voor vandaag hou ik het bij twee foto’s van ons bezoekje aan de Efteling, de rest volgt. Voor meer lomo-saturday, check Casper’sIris’Mireille‘s en Marrit‘s blog. Fijn weekend allemaal!

The first photo’s from my Popcam. What a cool gadget! Check Casper’s, Iris’, Mireille‘s and Marrit‘s blog for more lomo-saturday. Hope you all have a nice weekend!

, ,

10 Responses to Lomo-saturday

 1. Iris Vank 19 februari 2011 at 17:13 #

  Wauw, is inderdaad heel erg goed uitgepakt!

 2. Marrit 19 februari 2011 at 17:24 #

  Wat grappig zo kleurig! Dat past wel helemaal bij de efteling, lekker speels. Vooral die tweede vind ik leuk met die lampjes. De efteling, oude herinneringen komen zo weer boven. En het is dus 1 foto met 4 vakjes?

 3. Ruth 19 februari 2011 at 18:03 #

  Heel tof, ik wilde mijn supersampler fotos laten afdrukken, kom ik een week later bij de fotozaak Verschoore, waar ze ze nota bene verkopen, krijg ik doodleuk te horen dat ze ze niet af kunnen drukken :s, vroeg me daarom stiekem af waar jij dat laat doen…

 4. Anki 19 februari 2011 at 18:15 #

  @Ruth Wat gek! Het is gewoon een 35mm rolletje dus elke fotograaf moet ze kunnen afdrukken. Casper heeft ook een supersampler en de Popcam is hetzelfde idee maar dan met kleurtjes, dus het moet echt gewoon lukken hoor. Vreemd van die fotozaak. Mocht het ergens anders nou ook niet lukken, dan kun je gewoon de HEMA proberen. Het voordeel van onze fotograaf (gewoon de lokale in het dorp, niets speciaals) is dat die onze rolletjes direct digitaliseert. Wij krijgen dus geen afgedrukte foto’s meer (die we vervolgens moeten inscannen, wat best wat werk is) maar gewoon een cd-tje met de bestanden erop en losse negatieven. Vind ik ideaal. Succes ermee, hopelijk lukt het snel!

  @Marrit jep, gewoon een foto, vier vakjes. Er zitten vier lensjes in de camera. Zelfde idee als bij de supersampler. Je hebt ze trouwens ook met 6 en zelfs met 8 lensjes. Dan worden de vakjes dus wel steeds kleiner.

 5. mireille 19 februari 2011 at 18:19 #

  Oooh ik vind ze zo gaaf!
  Heb van de week met m’n eigen
  kleurenfilters zitten pielen.
  Wat een gedoe!

 6. jOrG 19 februari 2011 at 19:15 #

  Gaaf om te zien, ze zijn leuk en het werkt whoehoeee!

 7. Chez Chouke 19 februari 2011 at 19:50 #

  hahaha ik dacht bij die onderste foto toen ik nog niet zo goed keek dat het een optocht met de raad van Elf was, kom ook uit Brabant 😉

 8. Anki 19 februari 2011 at 20:57 #

  @Jorg Ja gaaf hè? Ik ben er heeel blij mee, dank nogmaals! 🙂

  @Chez Chouke whaha, de raad van Elf.. 😀 Had gekund, tis bijna zover hè? (wij vluchten altijd)

 9. Froukje 20 februari 2011 at 10:07 #

  Ze zijn echt mooi geworden! Had ik bijna niet verwacht van zo’n rammelend plastic dingetje.

  Wil jij misschien de Look&Light hebben? http://www.hoepie.nl/?gclid=CKGtwIe-lqcCFYJH3godAwzGdQ
  Hij stond bij Nox zijn aankleedkussen en was erg leuk en fijn, maar nu wil hij dat ding de hele tijd pakken, trekt aan de steel. Niet echt praktisch dus. Laat maar weten!
  Lfz

 10. Froukje 20 februari 2011 at 10:09 #

  Die link werkt niet. Deze misschien wel: http://www.kinderwebwinkel.nl/miyali-look-light-p-1739.html
  of deze
  http://www.cemja.nl/contents/nl/d114_Look-en-light-spiegel.html
  Deze is in het rood met groene steel!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.