Eigen schuld…

Ik ben over mijn grens gegaan en ben nu ziek. Logisch; 32 uur werken en twee avonden tot in de nacht optreden (en nee, van Casper mocht ik de derde avond spelen écht niet aannemen, anders had ik dat nog gedaan ook) is geen goede combinatie met een zwangerschap in het eerste trimester. Oja, en sporten wil ik ook nog. En een moeder zijn voor mijn zoon. Ik kan niet luisteren naar de grenzen die mijn lichaam aangeeft. De ambitieuze schijtbak neemt het over. En tja, dan word ik dus ziek. En zit ik hier neurotisch thuis op de bank de mail van mijn werk te checken of ik toevallig niks belangrijks mis. Hoe erg kun je zijn?

I’m sick. My body’s taking over because my mind can’t make the decision to slow down. My ambition is killing me. So now I’m sitting on the couch, checking my online workrelated email-account and hoping I won’t miss anything at work. So sad.

, , , ,

12 Responses to Eigen schuld…

 1. mireille van ELst 12 oktober 2010 at 10:52 #

  T leven is ook veel te leuk om rustig aan te doen,
  en zaken missen is al helemaal niet aan de orde…
  snap t helemaal!
  Maar de ervaring leert dat de wereld ook gewoon door blijft draaien wanneer je even niet mee doet.
  Jammer he =P
  Hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

 2. Roos 12 oktober 2010 at 10:54 #

  Erg, geloof me. Het eigen baas zijn brengt op dit soort zieke dagen het slechtste in je naar boven. Gun jezelf een dag, of liefst een paar dagen, ziek zijn. Doen! Voor jezelf, voor Wolf, voor je buikbewonertje en voor Caspers gemoedsrust vast ook 😉
  Beterschap!!

 3. Gekakel 12 oktober 2010 at 11:35 #

  Beterschap en pas goed op jezelf!

 4. Janne 12 oktober 2010 at 11:49 #

  Beterschap!!

 5. Liene 12 oktober 2010 at 12:29 #

  Hihi, ik zie het al voor me, ziekig op de bank …
  Beterschap, en voor heel goed naar je lief luisteren!

 6. Esther 12 oktober 2010 at 13:29 #

  Heee Anki!

  Hier is nicht Esther. Allereerst beterschap! Rustigjes aan, werkmail aan de kant en slapen jij! Je kindje heeft ook rust nodig om goed te groeien…en ik kan het weten, want we zijn samen zwanger ;-). Ik ben uitgerekend eind februari dus we kunnen straks bij elkaar op kraambezoek. Wij hebben gister gehoord dat we weer een meisje krijgen, een zusje voor Lisa dus. Erg leuk (en praktisch haha)en voor Maarten straks een hele kluif met 3 van die rondspringende meiden (mezelf incluis…).

  Dus, veel beterschap, proficiat met de zwangerschap en waarschijnlijk tot volgend jaar.

  liefs Esther

 7. Anki 12 oktober 2010 at 14:35 #

  Dank jullie wel allemaal voor alle beterschapswensen! Net een paar uur in diepe slaap gelegen, toch ook wel fijn.
  Esther; wat leuk om je hier te zien! Heeft m’n moeder je getipt? Super dat je ook een tweede krijgt én dat het weer een meisje is; echt iets voor jou en Maarten, twee meiden. Als jullie meisje er is, komen we haar zeker bewonderen. Fijne zwangerschap!! Liefs

 8. Iris Vank 12 oktober 2010 at 21:36 #

  Ik heb even nagedacht over een zinnige opmerking, maar ik kom vooral op: begrijpelijk. Begrijpelijk dat je je beide banen niet los kunt laten, begrijpelijker dat je(nieuwe) grenzen lastig zijn en begrijpelijkst dat je niet wil beknibbelen op aandacht voor de mensen om je heen. En toch hè, wees zacht en lief voor jezelf!

 9. Carla 13 oktober 2010 at 19:55 #

  Wat balen joh,
  lekker uitrusten maar, er zit niets anders op vrees ik.. Beterschap!!!

 10. Nien 14 oktober 2010 at 06:54 #

  Beterschap, rust goed uit, enneh… aan jezelf denken mág! 😉

 11. Guusje 15 oktober 2010 at 08:59 #

  Ziek zijn is stom.
  jak
  en
  beh.

  Lekker uitrusten, thee drinken, Oprah kijken en goede voornemens maken.
  Dan kun je de weken erna weer gewoon jezelf weer zijn, LOL!

  Een Appeltaart kus op het buikie,
  Guusje

 12. elianne 19 oktober 2010 at 18:15 #

  oh het is het moeilijkste wat er is, doseren van energie, enthousiasme, voor je zelf zorgen en willen.
  Sterkte!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.