Weekend!

Vrijdag gingen we met vrienden en hun kindjes naar het Pannenkoekenhuis in Esch, waar Wolf een plastic dinosaurus uitzocht die vanaf dat moment de naam ‘onze beste vriend’ met zich meedraagt. Zaterdag met z’n drieën met de trein naar Den Bosch. ‘Onze beste vriend’ moest uiteraard mee. Gewinkeld en gewandeld en mezelf nieuwe schoenen cadeau gedaan. Ik vraag me af wanneer ik volwassen word voor wat betreft schoenen, ik eindig standaard bij sneakers in hysterische kleuren. Daarna naar de Verkadefabriek, met stip het lekkerst gegeten van deze vakantie (tot nu toe) en alles vegetarisch. Aanrader dus! Vandaag hebben Wolf en ik samen een hartige taart gebakken en Wolf’s favoriete toetje (‘taartje’) was ons dessert. Fijn, zo’n vakantieweekend! Hopelijk hebben jullie het ook allemaal leuk gehad!

, , , , , , ,

No comments yet.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.