Donderdag

Weer een logje over een bank, maar nog steeds niet degene die we willen ter vervanging van de heilige Bretz. (zie vorig log) Een tuinbankje deze keer. Al maanden, zo niet jaren, kijk ik kwijlend naar de Luxembourg-bankjes van Fermob. We wilden er eigenlijk al één kopen toen we hier net woonden, maar besloten toen voor de budget-oplossing te gaan en een oud bankje oranje te verven. (zie foto) Dat bankje is nu bijna overleden, dus dient de mogelijkheid voor een prachtige Fermob zich opnieuw aan. De vraag is alleen; welke kleur?

Het huis in kwestie:

Close-up van de voortuin:

En nu, welke kleur, zegt u het maar:

Ik neig zelf naar geel. Advies is van harte welkom!

, ,

5 Responses to Donderdag

 1. Iris Vank 1 juli 2010 at 18:50 #

  Het eerste wat ik dacht toen ik de plaatjes vluchtig zag was: GEEL! Accentueert de kleur van de bakstenen.

 2. Iris Vank 1 juli 2010 at 19:00 #

  Waha, ik zie nu het doorkijkje pas!

 3. Anki 1 juli 2010 at 20:16 #

  Ha, goed zo! Ik dacht ook geel!

 4. Jorg 1 juli 2010 at 20:18 #

  Ik zou dn Grune vatten!

 5. fort lauderdale limo service prices 12 juli 2014 at 16:05 #

  It’s great that you are getting ideas from this paragraph as well as from
  our discussion made here.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.