About this blog

Ik ben Anki, moeder van Wolf (11-2006) en Mus (05-2011) en liefde van Casper. Ik blog om niet te vergeten hoe mooi het heden is. Ik probeer niet te worden, maar te zijn.

Zilverblauw Kunsten is de naam van mijn bedrijf. Sinds 2004 werk ik als zelfstandig artiest; zangeres en entertainer. Daarnaast fotografeer ik, (klik hier voor mijn fotopagina) ontwerpen mijn lief en ik samen posters en geef ik zo nu en dan interieuradvies. Mijn liefde Casper Boot is verantwoordelijk voor de grafische kant van Zilverblauw. Samen zijn we creatief zo veelzijdig dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een gepersonaliseerd geboortekaartje, een huisstijl voor je bedrijf of blog, een fotoserie van je kinderen, een liedje op je bruiloft of een heel andere vraag; neem gerust contact op met een van ons.

Heb je een vraag? Kijk op de FAQ-pagina.

My name is Anki, I live in the Netherlands. I blog because I love documenting my life. I have two sons, Wolf, (2006) and Mus (05-2011). Casper, the love of my life, works as a graphic designer. I work as a creative entrepreneur. Sometimes my ambition almost kills me. I love the beauty of everyday life and try to live in the present, instead of the future.

Do you have a question? Check out the FAQ-page.